Reklama

Reklama

Medvědí bratři Václava Chaloupka

(TV film)
  • Česko Méďové Václava Chaloupka (více)

Obsahy(1)

Václav Chaloupek, známý fotograf, filmař a tvůrce příběhů pro děti, se ujal dvou osiřelých medvíďat. Podívejte se, co všechno obnášelo se o ně postarat, jako vyřešit, kde budou jednou v budoucnu žít... Medvědi jsou v dnešní době něčím výjimečným. V celé Evropě už je jenom pár oblastí jako Karpaty nebo Tatry, kde medvědi stále žijí v divočině. Václav Chaloupek je známým fotografem a filmařem, který se zaměřuje na divokou přírodu a zvířata. Když jeho kamarád myslivec dorazil s osiřelými medvědími dvojčaty, Václav se jich ujal, stal se jejich náhradním rodičem a zajistil jim budoucnost. Z Václava se rychle stala zkušená medvědí máma a jeho svěřencům se dobře daří. Dokonce zažívají spoustu zajímavých dobrodružství. Ale nad vším visí jeden velký otazník: Co se stane, až vyrostou? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Nádhera a krása... Medvíďata jsou opravdu úžasná a tak roztomilá 🥰🥰🥰 Jaj to musí být neskutečný zážitek... Úžasný dokument ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Z Václava se rychle stala zkušená mědvědí máma?!? Proč stala? Pokud dobře počítám, je to už třetí vrh medvíďat, která odchoval. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Václav Chaloupek je už dávno známy ako priateľ zvierat a je neuveriteľné ako sa k nim chová. Už dávno by si zaslúžil mať slávu všetkého druhu aj keď by o tú slávu asi ani nestál. Takže je vlastne všetko ako má byť a plný počet hviezd za všetko čo dokázal ... ()

Reklama

Reklama