Reklama

Reklama

Valley of the Sasquatch

  • USA Hunting Grounds

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vzhľad monštra našťastie nebol až tak idiotský, aby som sa chytal za hlavu alebo dostával záchvaty smiechu, z tohto hľadiska u mňa vyhráva Suburban Sasquatch, ktorý je asi neprekonateľný. To však nič nemení na veci, že prvá hodina je k smrti nudná. Potom sa po tej večnosti konečne niečo diať začne, dokonca sa dostaví aj nejaká štipka gore, takže dá sa pri tom vydržať. Že sa však táto skupinka imbecilov alias "lovcov" do neho nedokázali trafiťz metrovej vzdialenosti, je už druhá vec, aj keď nemôžeme predsa od toho čakať veľa inteligencie, že. Čakal som to však omnoho horšie, takže svojim spôsobom chválim. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda za kostým, ktorý ujebali školníkovi z kabinetu, pričom relatívne za pozornosť stojí, akurát absolútne nezaujímavo spracovaná posledná desať minútovka. Tento film by neobstál ani ako kraťas, nie to ešte celovečerný horor - 20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Valley of the Sasquatch“ není vyloženě špatný snímek, na monster movie je to celkem standardní, ale prostě to nepřináší nic navíc, nic, kvůli čemu by skutečně stálo za to se na film kouknout. Monstrum vypadá dobře, ale to by vypadalo i v něčem kratším nebo v nějaké fotografické knize. Prostě je to trochu nuda, která vás nedokáže vytrhnout a žánrově vám nic moc světoborného nenabídne. Jelo se na moc velkou jistotu, bez nápadu. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem hledal důvod, proč tomu nedat odpad. Bohužel. Jediná plusová věc je, že bigfoot je tam poslední půlhodinu skoro furt, ale nepředvádí nic neviděného a nevypadá nijak dobře. ()

Reklama

Reklama