Reklama

Reklama

Švédská trojka

(pořad)
Komedie / Publicistický
Česko, 2013

Obsahy(1)

Johnny Valda si bere do parády virální videa. Úspěšný vlog, který si nebere servítky! (Jurrax)

Recenze (39)

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Equals Three je (spíš teda bylo) fakt fajnové guilty pleasure, které má/mělo hodně chyb. Každopádně Švédská trojka jako kopírka =3 si bere z americkýho originálu hlavně právě ty chyby a výsledkem je takový poměrně trapný pořad. Párkrát jsem se u toho pobavil, to jo, ale prostě vzhledem k tomu, jak hrozně nudnej moderátor Johnny Valda je (nejčastěji jsem se smál těm videím, než jeho komentářům), tomu nemůžu dát víc než 2 hvězdičky. Samozřejmě je to složitý, když to porovnávám s =3, který na to všechno má rozpočet na úplně jiným levelu, ale i tak prostě od toho prostě očekávám nějakou kvalitu. RWJ dokázal mnohem lépe provázet takovýmto typem 'vlogu'. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Když máš náladu pod psa, tak si udělej hopsa....no, a nebo si pusť Valdu. Žlutozubý týpek, který je příjemně fekálně vtipný. A slabší díly mu až tolik nevyčítám, protože slabší dny mají i ti nejlepší z nás! Každopádně, pokud sáhnete po starších dílech, tak v podstatě nemůžete udělat chybu. *Edit 13.7. Ty vé, zuby už jsou bílé!!! Hot! ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když se někdo snaží tvořit vlastní produkt tak, že vezme cizí produkt (v tomhle případě videa, ale vlastně je to jedno) a pokouší se k němu přilepit něco svého, jako v tomhle případě ´´´vtipný´´´ komentář, měl by se alespoň trochu snažit, aby to stálo za to. Jenže tady je to dokonale na hovno, bez humoru, bez invence, nudné a zbytečné jako noční krém proti vráskám pro Klatovský mumie. ()

HanisShka 

všechny recenze uživatele

Johnny Valda je jeden z mých nejoblíbenějších YouTuberů. Začala jsem ho sledovat cca před rokem, ale odběr jsem dala teprve nedávno. Co se týká Švédský Trojky, nějaké díly jsou hodně vtipný, jiné díly jsou slabší - ale nejsme přeci stroje, ale lidi, kteří prostě nemůžou mít vše dokonalé. Ty špatné chvilky vyvažují - nebo spíše převažují - jeho jiná videa atp. Takže za mě 5*, protože dělat něco takového není zrovna lehké a pro pobavení mi to stačí. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Trapnej pokus o =3, Johnny Valda je nepříjemnej dement, kterej má IQ 3letýho dauna a dělá tam ze sebe ještě většího retarda než je, takže asi můžete předvídat, jak to dopadlo. Hrozně trapný pokusy o vtip, jediný plus jsou ty videa, které vybírá celkem dobré, jen pak skončí video a na scénu příjde sám retard a je to celý v píči. Vůbec by mi nevadilo, kdyby ho někde něco přejelo a Švédská trojka se zrušila, je to hnus. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama