Reklama

Reklama

Obnažený vesmír

(seriál)

Obsahy(1)

Představí se vám fantastická počítačová animace CGI, která po vrstvách obnaží náš vesmír a ukáže vám jeho osud, původ a skladbu. (Discovery Channel)

Recenze (6)

Amper01 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ale stačilo. V podstatě je to spíše animák od Disneye, než dokument. A ty bláboly okolo toho... V podstatě dobrý dokument pro uspání - plynule při tom vplout do sci-fi snu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemně obrazově a informačně dívatelné. Dokument se nebojí i trochu vysvětlovat fyziku planet. Shlédl jsem na televizi Prima Zoom. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dokument spracovaný ako bombastický hollywoodsky spektákel, kde vedci operujúci s gigantickými prístrojmi prekonávajú silou ľudského ducha najrozličnejšie prekážky, aby sme konečne zistili, čo a ako sa to v tom vesmíre naozaj má. Projekt na odhalenie čiernych dier a ich podstatnej úlohy pre chod a tvar univerza (tvar galaxií) je odprezentovaný presne tak ako má byť - ako veľké dobrodružstvo poznania. Vizualizácie, ktorými sa dopĺňa výklad, sú jednoducho fantastické. Dlhšie som sa vesmíru nevenoval, takže mi ani súvislosti neprišli otrepané a zistenie, že čierne diery nielen pohlcujú, ale pri svojich stravovacích návykoch aj vyvrhujú množstvá energie, ktoré prispievajú k zrodeniu nových hviezd, dáva celkom iný zmysel ich existencií, než to bolo doteraz. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to hodne dobry dokument...na druhou stranu mě ale srali ty lidi tam..koho zajima nejaka Andrea a jeji nazory a to ze po tom pátrá zrovna ona?? Koho zajima nejaka typka co drepi u počítače?? Když chci dokument o vesmiru, chci koukat jenom na vesmír a ne na lidi a jejich názory..ty mi sou u prdele chci vesmir. Jenom zabery na vesmir. Planety, hvezdy ne lidi!! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama