Reklama

Reklama

Exorcisté v akci

(seriál)

Obsahy(1)

Vydejte se spolu s exorcistou Adamem Blaiem pomoci lidem, kteří jsou posedlí duchy a démony. Dokáže pomocí modliteb, vysvěcení a dalších procedur jejich vážný stav změnit? Knězi i laici z Mezinárodního sdružení exorcistů popisují vlastní hrůzostrašně zážitky ze setkání se skutečnými silami zla. Podle některých z nich jsou démoni mezi námi už od úsvitu lidstva. Tvrdí, že tito démoni už po celá milénia vedou nesmiřitelnou válku proti lidstvu a že právě v této chvíli všude kolem nás zuří velká bitva. Jenže těch, co ví, jak se jim postavit a vzdorovat, už zbývá jenom pár. Některé z jejich příběhů o vymýtání spatřují světlo světa vůbec poprvé. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivá, přihlouplá, zlobotomizovaná, veverek prostá, tupá záležitost, která není nic jiného, než obrovský a převeliký, zavrženíhodný a nahnilý bulvár plný špatných hraných scének a lidí, co se snaží tvářit jako John Constantine z Hellblazera, holt show must go on a jakákoliv náboženská/okultní/mysteriozní záležitost si své podivunehodné diváctvo najde. Dodatkem budiž, že téma exorcismu, kterému se věnuje relativně mnoho katolických kněží, by si zasloužilo reálně vážně míněný, skeptický, ale přesto otevřený dokument, ne takovéhle plesnivé estrády. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Dokument nebyl zjevně mnohými správně pochopen. Jde o sdělení, které přináší. Zbytek je podružný. Subjektivně tedy hodnotím 75% a tedy 4 hvězdy. ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

Exorcisty snesu jen bez bible v ruce a bez snahy se prodat do každé domácnosti. jinak mě velice pobavilo spojení Dokument/Sci-fi a úvodní věta pořadu: "uvidíte výpovědi skutečných lidí, kteří popisují osobní zážitky. záběry byly záměrně upraveny." ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš víc sci-fi než dokument, protože kromě výpovědí a nahraných ilustračních scének zde nenaleznete nic dokumentárního. Bulvární a nepřesvědčivé. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama