Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot míří do elektrárny Washington Township, aby jednou provždy skoncoval s Whiterose. Na cestě ke konečnému zúčtování ale narazí na novou překážku. (Netflix)

Recenze (14)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavou se mi víří jedna myšlenka za druhou. Co to mělo všechno znamenat? Proč je Elliot normální? Proč je 2x? Whiterouse je mrtvá. To se tak nějak očekávalo. Nečekala jsem ale, že je to vlastně tak trošku romantická a dobrá duše, která má velké vize. Ale ten konec? Jak se za jeden díl dokáže tohle všechno vysvětlit? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok tak počkat, počkat, co jsem to právě viděla za úžasnej master-fucking-piece. Celou dobu jsem si říkala, že tenhle seriál je víceméně realistickej, takže nějaký "fantasy" elementy a zároveň i moje teorie, že Whiterose je cestovatelka časem, na 100% nebude pravda, ale cože?? Ono je to ještě lepší! Takže nyní se pokusím to nějak vyjádřit, aby to dávalo smysl, i když moje myšlenky jsou právě asi takovýhle struktury: $#&@^@£+,₩. Takže Elliot se rozhodne pro odplatu a za každou cenu se chce vyhnout zničení celýho města. Jestli to chápu správně, ten pěknej život, o kterým mluvila Whiterose, je posmrtnej život nebo paralelní svět? Nějak to zamíchala dohromady, že pořádně netuším. Ale jak tomu má pomoct atomovej výbuch? Nebo počkejte chvíli, znamená to, že ten výbuch je přenese do toho jinýho světa? Každopádně máme tu dalšího Elliota (já už se je ani nesnažím počítat) z toho dalšího světa, kterej je absolutně ne jako Elliot, ale naprosto obyčejnej chlápek, co dokonce vlastní Allsafe. A jeho táta je ten táta, kterýho si vždycky přál. A Whiterose má úspěšnou nadaci, která se příhodně jmenuje Whiterose. A E Corp není E Corp, ale F Corp. Všechno je skvělý, život je nádhernej. Ale to není všechno, protože na konci se setká Elliot z našeho světa s Elliotem z druhýho. Takovej plot twist jsem teda nečekala, jakože ani trochu přátelé. Hodnocení: Tyrell je tady, takže to mi krásně zaplnilo prázdný místo po jeho smrti, která byla pěkně na hovno a pořád mi dost brnká na nervy/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, tak to filozofovanie s Whiterose "pri čajíčku" bolo na mňa trochu patetické, a osobne som aj tak nejak tušil, čo je skutočným zámerom tejto ženskej. Nie nadarmo raz povedala, že sú s Elliotom na jednej lodi. Len som určite netušil, či sa vydá príbeh smerom A, alebo smerom B. A on sa jedným z týchto smerov vydal ešte pred veľkým finále, pričom ak by seriál skončil už po tejto epizóde, mal by som dojem, že bolo vypovedané všetko potrebné a mali by sme tu priestor na ďalšie analýzy. Ale rád sa nechám prekvapiť, čo má na nás Esmail prychystané v posledných cca dvoch hodinách. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Esmail je opravdu největší (a zároveň nejstylovější) trol v dějinách lidstva. Nebo je za tím zase něco jiného, něco skrytého? Sam si teď už ani na chvíli nedokáže přestat hrát s diváckými očekáváními, zatímco staví na mohutných základech celého předchozího dění a nejde ho za to nemilovat. Každopádně ve zkratce - další dokonalá epizoda, jedna z těch vůbec nejlepších atd. atd. Už to začíná být skoro únavné. Mozek přetížený dokonalostí. :-) PS: A bonus? Znovu brilantní výběr doprovodných písniček v čele s White Widow!!! ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě předposlední epizoda Mr. Robota (poslední budou dva díly naráz). Čekali jsme, že dostaneme odpovědi, ale místo toho se nám dostalo několika desítek nebo stovek dalších otázek. To chce koule, Same, takhle před koncem. Mám v tebe naprostou důveru a jsem přesvědčen, že poslední dva díly budou to nejkrásnější, co svět seriálů kdy spatřil. Bezpochyby to bude ten nejlepší kus kinematografie, děje a mindfucku v historii filmů. Už od pondělí, kdy jsem 411 viděl (mimochodem je to eXit, ne Length Required), nedělám ve volném čase nic, než jen studium teorií. Nedá mi to spát. Jsem momentálně neuroticky posedlý Mr. Robotem, zdají se mi noční můry o ději... stejnou měrou chci abych už věděl, jak to skončí, ale zároveň nechci, aby tato dokonalost skončila. Za 17 hodin bude všechno over. Dozvíme se, jestli je to vše o Elliotově nevědomí, paralelních vesmírech, kvantových tunelech nebo je to všechno simulace v simulaci. NIKDO NEVÍ. Nikdo nemá tušení, co z toho to bude. A to je absolutely mind-BLOWING, s dvěma epizodami do konce.... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama