Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hluboko, přehluboko ve vesmíru, daleko od planety Země se nachází malá planetka, která se jmenuje Agi Bagi. Jedna její půlka se jmenuje Agi a druhá Bagi. Obě tyto části jsou obydlené. Na Agi žijí Agingasové a na Bagi zase Bagingasové. Obě společenství se moc pěkně starají o všechny své rostlinky i zvířátka a žijí v souladu s přírodou a jejími zákony. Aniž by to věděli, zcela přirozeně společně chrání celý místní ekosystém. Na planetce žijí ještě nezbední a občas i potměšilí Bumbliové. Žijí schovaní v norách a svou hamižností, lumpárnami a vylomeninami můžou vyvolat nejeden problém. Je skvělé, že Agingasové a Bagingasové dokážou svorně žít i pracovat, a zajišťovat tak na své malé planetce harmonii, souznění a pohodu. (TV JimJam)

(více)

Recenze (3)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zatímco krhavé oko alkoholika nenachází smysl, děti u toho hýkají blahem natolik, až dotyčnému létá kuskus z jejich mordiček do očí, vlasového porostu - i z ucha jsem vyškrábl. Patrně jde o úžasnou bžundu, proto vidím jako totálně nezodpovědné dávat to v čas oběda. Když je vše dílem vyprskáno, dílem vyblito skrze následnou nauseu z podaných antibliotyk, kocovinoidním otcem utřeno a zbývá čas, přichází chvilka soustředění a snahy o pochopení děje. Hm. Aha. Planeta ,,Gaya" (ten ypsilon je schválně) pro nejmenší. V docela psychedelické animaci. Patrně vše sponzoruje nějaký drogový homokartel a cílem je vychovat si klientelu, která bude vyžadovat jen a jen bioheroin..... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Další z rodiny ekologických agitek pro nejmenší. Tady ale není téměř k uvěření, že jde o polskou produkci. Je to líbivé, vtipné, hravé, prostě fajn! ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ekologická agitka pro děti se super nápadem s naprosto odporným kýčovým 3D vizuálem. Nápad **** | Environmentální výchova **** | Humor *** | Výtvarné zpracování - odpad. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama