Reklama

Reklama

Tex Montana Will Survive!

Recenze (3)

markyzgero 

všechny recenze uživatele

jeremy gardner posunul laťku minimalizmu od geniálního the battery ještě o level vejš, a tak je one man show tex montana dostupná zdarma na youtube. protřelej tex je schopnej zabít a sežrat dítě beara gryllse a ještě vám k tomu zahrát na bonga, naučí vás ultimátní techniky přežití a samozřejmě přidá i pár popkulturních odkazů, jen aby dokázal, že i dnešní fousáči z řad lumberjacků a hipsterů se dokážou se zrádnou přírodou popasovat se ctí. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jeremy Gardner je každopádně nevšední tvůrce. Natočil by to, i kdyby se na to měl koukat na celým světě jen on sám. Na Kickstarteru chtěl tehdy vybrat, tuším, 5 tisíc dolarů, ještě předposlední den mu chyběly asi tři tisíce a druhej den se tam zázračně objevily. :) Přispěl jsem, nelituju, byť jsem se nenašel v titulcích (lituju). Ze začátku jsem byl přesvědčenej o tom, že to nedokoukám, že to nemůžu dokoukat, ale nakonec to byla bžunda. Doufám, že i pro Jeremyho, když při tom extrémně náročným natáčení několikrát málem umřel. Přál bych mu, aby si už filmy nemusel platit ze svýho. Podle mě i napodruhé prokázal, že má nevšední dar. Moje tři hvězdy na tom nic nemění, vážně to platí, ono koukat 90 x minut na jednoho pocintanýho chlápka není zas až taková hitparáda. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

"Noc v divočině a v zimě je zasraně nejhorší doba! Každej zvuk je medvěd, každej jinej zvuk je duch... a kterejkoli třetí zvuk je duch medvěda!" Tex Montana sice není taková pecka jako The Battery a do žánru found-footge nepřináší bohužel vůbec nic, ale jako komedie funguje v mnohých místech naprosto skvěle. Je proto škoda, že obsahově film moc nenabízí a mezi těmi vtipnějšími místy trochu nudí. Celý to tak ve výsledku vyjde jako bláznovina pro pobavení samotných tvůrců, spíš než pro uspokojení širší divácký masy. My ale tyhle šílenosti točíme občas taky, vim proto, jaká prdel během toho vzniká, takže ty tři hvězdy jsou na místě! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama