Reklama

Reklama

Ramones - Rockaway Beach

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1977, 2 min

Obsahy(1)

Pieseň Rockaway Beach je v poradí druhou skladbou z tretieho oficiálneho štúdiového albumu legendárnej americkej punk rockovej kapely Ramones. Album nesie názov "Rocket to Russia" a vyšiel v novembri roku 1977 vo vydavateľstve Sire Records. Je to svižný, melodický song v duchu skladieb skupiny Beach Boys, ale s hutným punkovým zvukom. Jej autorom je basgitarista Dee Dee Ramone. Videoklip, ktorý bol k piesni natočený, zachytáva členov kapely počas živého vystúpenia. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rockaway Beach je pořádný nářez s jednoduchým videoklipem, ve kterém mě naprosto vyděsilo nehybné publikum. To k punku nepatřilo, nepatří a doufám, že ani patřit nebude. Tady zkrátka někdo zapomněl na výzvu brněnské kapely Zeměžluč: "Tancuj pogo, tancuj hned, tancuj pogo, zbourej svět, svět celej prohnilej je, čeká kdo ho rozbije!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Rockaway Beach" je v poradí druhou skladbou z tretieho oficiálneho štúdiového albumu legendárnej americkej punk rockovej kapely Ramones. Album nesie názov "Rocket to Russia" a vyšiel v novembri roku 1977 vo vydavateľstve Sire Records. Je to svižný, melodický song v duchu skladieb skupiny Beach Boys, ale s hutným punkovým soundom. Jej autorom je basgitarista Dee Dee Ramone. Známy spisovateľ Stephen King sa o tejto piesni zmienil vo svojom románe Pet Sematary, kde píše: "Louis zapnul rádio a ladil, dokud nenarazil na skupinu The Ramones vyřvávající "Rockaway Beach". Zesílil zvuk a přidal se ke zpěvu . Příliš neladil, zato zpíval s velkým zanítením." Ak si chcete aj vy zaspievať s Ramones ako doktor Louis Crandall, stačí si kliknúť na môj profil. Video klip "Rockaway Beach" je jeho stálou šúčasťou. ***** ()

Reklama

Reklama