Reklama

Reklama

Adormidera

  • Velká Británie Seventh Sword: Avenging the Throne

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh zasadený do 14. storočia sleduje skupinu piatich vojakov vracajúcich sa domov z výpravy. Počas ich cesty, hladní a vyčerpaní, požiadajú o jedlo a nocľah v pevnosti. V jej vnútri sa však potýkajú s nezvyčajným správaním, ktoré akosi štyria z nich ignorujú. Iba Tristan si nemôže nevšímať podivné udalosti. Problémom je, že to vezme až príliš vážne a dej tak naberá nečakaný zvrat udalostí. (mkee)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Má to sem tam docela dobré souboje, příběh není až tak špatný, jak by se po prvních minutách zdálo, a nakonec celkově, filmově to není až tak zle zvládnuté. V konečném důsledku tedy celkem ucházející, průměrný film, který vás nijak nevytrhne, ale vlasy si škubat nemusíte, když se rozhodnete na něj kouknout. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, exotická (až kuriózní) produkce a solidní hudba, vše ostatní (herecké výkony, výprava, kamera, zvuk, střih) připomíná home video. Takto "originální" historický film jsem snad ještě neviděl. Za mě 1 hvězda za snahu a druhá za zmíněné tři plusy. ()

Reklama

Verbudrak odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem na sebe hrdý, že jsem rozpoznal, jaká to je pí... odpad... už po nějakých dvou minutách. Nejsem na sebe hrdý, že jsem blbě přesednul na zastávce dálkového autobusu a nemaje v ten moment na Netflixu stažené nic než toto... jsem se tímto musel protrpět. Jaksi morbidně mě to přitahovalo, ale raději jsem měl čumět z okna. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama