Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saraswati (Mawra Hocane) je hodná a poslušná dcera, ale není příliš hezká. Nikdo se s ní nechce oženit, čímž trpí její mladší sestra, která se už chce vdávat, ale musí nejprve počkat, až se provdá její starší sestra. Saraswati chce sestře pomoci, a tak se rozhodne požádat o pomoc bývalého trestance Indera (Harshvardhan Rane), jehož přítelkyně Ruby (Shradha Das) je velmi populární, protože pomáhá ženám se změnou vzhledu. Bohužel dojde k nedorozumění a Inder je zraněn, a protože se to stalo kvůli ní, tak ho Saraswati celou noc ošetřuje. Její otec na to přijde a zavrhne ji, pro něj je jeho dcera mrtvá. (andiek05)

(více)

Recenze (20)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Tak uplakaný príbeh tu už dávno nebol. Navyše priehľadná sentimentálna balada bez posvätných kráv v indických uliciach, ako si nepripomínali vierohodné prostredie. Za to vcelku zaujímavá a hlavne propagačná sonda do postavenia žien v krajine, kde to majú stále veľmi ťažké. Tento príbeh je odvrátenou stranou skutočnosti, kde by okolo kravy bol väčší cirkus, ako sa tu doprialo mladej Saraswati. ()

Broen 

všechny recenze uživatele

Taková nádhera! Jsem okouzlena. Jak hlavním hrdinou, u kterýho mi od začátku tekla slina, tak celým zpracování. Takový Moulin Rouge po indicku. Neiříkám, byla to ždímačka, proste to dost hrálo na city, ale stejně. Jediný teda, co mohu vytknout, ale to je čístě o mém vkusu - ty indický songy mi fakt rvaly uši. Ale jinak, zamilovala jsem se. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka, že je ošklivá? Tam jsou snad všichni stiženi slepotou. Na první pohled je vidět, že je moc hezká holka s perfektní figurou, akorát je nosatá, ale tím aspoň vybočuje z davu tuctových krásek. Jo, a taky nosí nenápadné šaty, to je toho! ____ Filmy, které prozradí konec hned na začátku, by měly nabídnout sakra dobrý příběh, aby si diváka usmířily za to prozrazení děje. Což se tady nestalo. Je to milostná romance s překážkami, klasický příběh ošklivého káčátka, vyprávěný na až moc dlouhé stopáži. _____ Ale! Hlavní herečka Mawra, hraje fakt na výbornou – jako zakřiknutá holka, jako zklamaná nevěsta, jako smířená novomanželka. Jednoduše umí hrát. S jejím protějškem je to o dost horší. Rane je sexy, kérka mu fakt sluší, ale spíš jen tak kouká, než by něco předvedl. Patrně proto ho vnímavá režie nechala téměř celý film chodit nahoře bez, nebo v rozhalence, aby vynikla jeho perfektní postava a nikdo nezkoumal, jak mu jde hraní. /27. 7. 2017/ ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Prostě mě to dojalo a moc se mi to líbilo! Délka mi vůbec nevadila, protože ani na chvíli jsem se nenudila, celé to tak plynulo, že čas jsem vůbec neregistrovala. Samozřejmě hlavní hrdina získal mé srdce téměř hned na začátku, pro mě hrdina s velkým H :-D Jinak, zajímavý obraz z hlediska vztahů, společnosti apod. Za mě určitě doporučuji. ()

Jana548 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu něco, vyždímalo to ze mně snad každou emoci a jak krásně to bylo zahraný :) Rozhodně je to film, který by si zasloužil hromadu zhlédnutí! Upřímně jsem od toho ani tak moc nečekala, kvůli délce jsem váhala ale uteklo to rychle a jsem moc ráda, že jsem na tento snímek narazila. Tady jinak než těch 5* dát nemůžu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama