Reklama

Reklama

Jedno srdce, jeden tým

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Česko, 2015, 37 min

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Dokument asi víc poutavý svým tématem než zpracováním. Moc tenisu v něm vidět není, zpomalené záběry jsou spíše otravné, nejzajímavější jsou rozhovory a autentické záběry ze zápasů s původním komentářem. Rozhodně to šlo udělat lépe. Komentář: Tomáš Budka, scénář: Tomáš Budka a Marek Svačina, režie: Tomáš Budka, Filip Slezák. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Drahé tenisové královny, jste krásné, sympatické, umíte hrát skvěle tenis, ale především dáváte do reprezentace naší země srdce a ohromné nasazení a já Vám za ty neskutečné a vítězně tenisové bitvy gratuluji, protože sledovat Vaše opakované triumfy ve Fedcupu v národním dresu jsou pro nás, Vaše fanoušky krásné chvíle a měli by být vzorem i pro zástupce dvou nejpopulárnějších sportů, kde zejména u fotbalistů mám někdy pocit, že jsou spíš antisportovci. V každým případě, když jsem sledoval tento dokument a viděl, že ať nastoupí, která koli z Vás, vždy se rve s obrovským nasazením o vitězství, vybavil jsem si mušketýrské heslo "jedna za všechny, všechny za jednu". Jste skvělý holky ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Český divák je trošku zmlsaný, protože české tenistky vyhrály Fed Cup v letech 2011, 2012, 2014 a 2015. Kdyby se jednalo o první vítězství po dlouhých letech čekání na trofej, tak by hodnocení jistě bylo mnohem vyšší. Já jsem však vděčný za každý úspěch českého sportovce a vítězství našich barev mne nikdy neomrzí. Zvláště, když k němu dospěje tak široký tým v tak napínavé koncovce. Tento dokument ukazuje složitou cestu k triumfu trošku zrychleně, ale klíčové momenty zaznamenává a to je pro mě podstatné. A taky považuji za podstatné poděkovat těm, které se na tomto úspěchy podílely. Tedy Petře Kvitové, Lucii Šafářové, Karolíně Plíškové, Barboře Strýcové, Tereze Smitkové, Denise Allertové a Lucii Hradecké. A samozřejmě Petrovi Pálovi s týmem. ()

Sweepy 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl velký fanda tenisu, nevím, zda by pro mě mělo cenu se na to koukat. Ano, byl to skvělý triumf, ale možná si s tímto dokumentem dát více času a tak nějak změnit způsob vyprávění. Co na to jiného říct? Zlatá generace. ()

Reklama

Reklama