Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (2)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada byla velmi příjemným překvapením. Příběh hodně kvalitní a jsem zvědavý, kam se ještě bude ubírat. Hlavní postava není nijak extra sympatická, ale dává jí to prostor projít nějakým vývojem a jako celek jsou svět i postavy dobře zpracované. Na rozdíl od mnoha dalších mi nevadí ani grafické ztvárnění. Ne vše musí vypadat stejně a takto to má alespoň svůj styl, který osobně oceňuji a než by mě vytrhával, tak ho mám seriálu spíš k dobru. První série lepší 4*, protože to přeci jen postrádá něco, co by to vyšvihlo úplně do top. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní komentář z 1.6.2016 - První dojmy jsou zase jednou rozporuplné. Příběh je dobrý, téma nesmrtelnosti je zajímavé a fakt, jak na to reaguje společnost je podle mě hodně reálný. Atmosféru to má také docela dobrou, akce je tam taky poměrně dost a hudba to dokresluje také docela dobře. Pohled na věc očima nesmrtelného v roli kořisti na neustálém útěku je také dobrý nápad a podle toho jak si poradil v situaci, kdy měl zlámané nohy to vypadá, že se chlapec asi bude postupně měnit a zajímavě vyvíjet (velmi v to doufám). Co je ale pro mě osobně hrozné je animace. Na tohle se opravdu nedá moc dobře koukat, je sice pravda že v CGI některé věci vypadají dobře, ale pohyb a postavy vypadají prostě hrozně... Kdyby to bylo klasické anime, asi bych byl velmi spokojený a zvažoval první hodnocení někde mezi 4* a 5*, takhle ale díky tomu CGI to je u mě někde mezi 3* a 4*. Prozatím se přikloním k těm 3*. Jinak kdyby se někomu chtělo mi vysvětlit, proč dělají anime a ještě ten den vypustí do světa film, kde je vlastně vše co bude v anime a tedy nemá smysl se na prvních cca 6 dílů anime ani koukat, protože jsem viděl film, tak budu rád... 6,3/10 ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Na začátku 13. minuty má Nakano Kou krví potřísněné tričko, avšak na konci 13. minuty je jeho triko znovu čisté. (KCM)

Reklama

Reklama