Reklama

Reklama

Rustom

Trailer

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem s tímhle filmem spokojený. Jasně, je to hodně indické a hodně to dá na emoce, ale tady se docela hodí. Na začátku je případ, který se zdá poměrně jasný, ale přesto se dovede celkem zamotat. Soud v Indii vypadá trochu jinak, což tomu jen dává zajímavou atmosféru. Finále je pak i o tom, čemu vlastně chcete věřit. Dobré drama. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film zasadený do minulosti so zvláštnou atmosférou a farebným ladením. Tajomstvo, ktoré sa postupne odhaľuje, tragédia podvedeného muža a následky ktoré ako dôstojník vyvolá svojimi činmi. Nedá sa s ním nesympatizovať. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná jinou kultrou, tzn. jiným způsobem natáčení a jiným úhlem pohledu, ale já jsem chvílema nevěděl, jestli se dívám na komedii, parodii, červenou knihovnu, anebo vážnou kriminálku o vraždě a vyšetřování. Tohle všechno se tam neskutečně mele přes sebe. Hned na začátku nám tvůrci nasolí asi 15 minutovou slaďárnu o dokonalým páru, ovšem způsobem vodění za ručičku. Tzn. hlavní hrdina jako vypravěč řekne, jak se potkali se svou ženou, a následuje čtvrt hodiny trvající flashback plnej barev, úsměvů, pusinek a cukrkandlu, abysme pochopili, že ta láska byla nebeská. Nicméně pak přijde zlom - vražda soka. Hmmm, jenže pořád mám pocit, že si režisér o divácích myslí, že jsou hloupí, anebo to točil podle nějaké školní příručky. Při každým dramatickým pohledu osoby, záběru na důležitej předmět (např. související s vyšetřováním) nebo záběru na někoho pro tu chvíli stěžejního se ozve ještě dramatičtější znělka "tududum, tadam"! A když jsem pak zjistil, že to je podkres pod každou takovou scénu, normálně už jsem se smál. Stopáž je úplně neskutečná a ubíjející. A i když se pak všechno nějak vysvětlí (ano, jsou tam pokusy o zamotání příběhu), furt je ten film prostě divnej, ne-li nedobrej. P.S.: Hlavní ženský postavy jsou fakt kočky, ale ani tak to hodnocení nevylepší. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Důstojník indického námořnictva odjede na půl roční plavbu, a když se vrátí, tak zjistí, že mu jeho žena byla nevěrná s místním boháčem. Důstojník boháče zabije a jde se udat na policii. Vše vypadá jako jasná věc, ale není vše jen černobílé....Postupně se rozvíjí pozadí celé události, vyšetřování, soud a konečný verdikt zní:........ pusťte si film a uvidíte sami ☺. Romantika 20%, napětí 60%, humor 10%, herecké obsazení 70%. ()

Reklama

Reklama