Reklama

Reklama

La noche del Virgen

  • angličtina The Night of the Virgin

Recenze (29)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som predtým nemal ani šajnu, ale to, čo sa z toho vykľulo, je niečo neskutočné. Príbeh o mladíkovi, ktorý chce strašne prísť o panictvo, a napokon sa mu pošťastí. Zbalí ho totiž staršia ženská, ktorá nie len že žije so švábmi v špine, ešte je aj kňažkou akejsi tajomnej bohyne. Akonáhle chalanisko nedopatrením zmieša svoje spermie s jej “posvätnou” menštruačnou krvou, začne sa pre neho to skutočné peklo. Toľko k obsahu. Ono to síce znie dosť absurdne, ale ten film je ešte stokrát absurdnejší. Spočiatku kvantum humoru, pretože netuším, kde toho hlavného hrdinu vyhrabali, ale takýto ksicht sa často nevidí… potom horda nechutností, ku koncu už krv a zvratky striekajú na litre. Nič pre priaznivcov inteligentného humoru, a už sa neviem dočkať, keď sa do toho obujú moralisti a intelektuáli. Pre mňa jedna z najlepších hororových komédií, aké som kedy vôbec videl – a to komédie nenávidím. Šialené záverečné scény ma boleli rovnako ako hlavného hrdinu. 100% je u mňa jasných, pretože ak mám dať nejakému hororu výnimočné hodnotenie, musia sa tvorcovia totálne odtrhnúť z reťaze a dať do toho všetko. Španielom sa to podarilo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No nevím na Španěly docela nezvykle oplzlé a uchylně bizzární,ale že bych se celé dvě hodiny bavil to říct nemohu. Ze začátku docela sranda, potěší pár fórků ( Ty jebeš babku ? :D), ale dokoukat se k finále je docela nuda. O gore tu moc nejde, spíš o zvratky a sračky, což mi nepříde příliš satisfakční, ale na pánský porod rozhodně jen tak nezapomenu. Možná kdyby režisér zkrátil stopáž o půl hodiny a věnoval se spíš gore než výkalům byl bych spokojenější. Úlet za 60%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Oni už oba hlavní představitelé vypadají úchylně hororově, ale nenapadlo mě, že to bude až tak moc. Většinu času je to vlastně takový trdlování po zavšivenym bytě, kde se on třeba vyhoní nad fotoalbem, potažmo si ona strčí telefon mezi nohy, ale i když to působí po celou dobu zvráceně, je to pořád v mezích normy. Totální peklo přijde s prdelním porodem, u kterého se mi regulérně zvednul kufr. No a pak už to bylo do konce filmu jen o řvaní, blití, chrlení sraček, chrlení krve a tahání za pupeční šňůru. 75% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Extrémně nechutný film, ale s tím bych problém neměl, už jsem viděl ledacos (a kdo má za sebou pár filmů od studia Troma a nějaké ty japonské gore úchylárny, toho to může šokovat jen těžko). Problém je v tom, že ty nechutnosti jsou dost samoúčelné a hlavně tohle je přesně ten typ filmu, co by měl mít v ideálním případě pod 80 minut. Při délce dvou hodin je výsledkem nesnesitelně pomalá a zbytečně protahovaná nuda, v níž není ani zdaleka dost děje, humoru a vlastně ani těch nechutných scén na to, aby to celé ty dvě hodiny utáhlo a ospravedlnilo. Místo nadnesené uhozené zábavy je to strašná otrava, a to přitom námět vypadal tak slibně. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Španielska okultná bizarnosť, pripomínajúca uletené horory z minulého storočia, aké točili Yuzna, Gordon, Henenlotter či Larry Cohen. Veľký podiel na tom, že sa Noc panica vydarila má určite predstaviteľ titulnej postavy Javier Bódalo, ktorý pôsobí ako ohyzdnejšia a slizkejšia variácia Stevea Buscemiho a jeho grimasy fakt nemajú chybu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Víctor Amilibia vo filme nosí tričko s trash metalovou kapelou Metallica. (Paldiny)
  • Javier Bódalo (Nico) absolvoval všetky svoje kúsky bez záskoku, z čoho plynuli tiež návštevy v nemocnici, kde musel byť niekoľko krát hospitalizovaný. Produkcia filmu preto využila týždennú prestávku v natáčaní, aby sa predstaviteľ hlavnej role mohol zotaviť. (Paldiny)
  • Mezi závěrečné titulky je vložena ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama