Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


Opera, Art and Donuts (S01E03)

(epizoda)
  • USA Opera, Art and Donuts
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 1 h 2 min

Obsahy(1)

Ve třetím díle se domovem Grand Tour stane anglické Whitby, kde nám Jeremy, Richard a James představí moderní pojetí tradičních automobilových účastníků závodů Grand Tour – Aston Martin DB11 a Rolls-Royce Dawn. (HellFire)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aktéři se rozhodli představit divákům svoji rodnou hroudu. Pokud jsem vše správně postřehl, tak by se mělo jednat o společný domov pro všechny tři pány. S podivem by bylo i to, že se v dané destinaci zrodí jeden takový exot, ale rovnou tři...?! Opět bylo o zábavu postaráno výlet do Itálie za kulturou v luxusním Rolls-Royce, nehnědém Aston Martinu a lehce hlučnějším Dodge, neměl chybičku. Odchod na věčnost potkal v tomto díle Simon Pegga, kterého je věčná škoda. Jináč Clarkson představil svoji zbrusu novou novinku - jeho zcela autonomní ekologicko-ekonomiký automobil na rumunský pohon. A hlavně došlo na zbourání jeho domečku plynoucího z extrémní sázky z předchozích dílů. Explozi si kluci vychutnali. To byla radost pohledět. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další vydařený díl, kdy James opět trošku bokem v poklidu projíždí svůj Rolls – Royce, zatímco se Richard a Jeremy předhání, kdo koho víc urazí. Všichni tři mi naprosto sedí a je vidět, že jim to i po tolika letech klape snad víc a víc. Je tu spousta záběrů na krásnou přírodu a nepřeberné množství nápadů. Fakt nevím, kde na to všechno chodí. Osobně jsem fandila Aston Martinu. Americká auta nejsou moje gusto a chudák James se svým Rolls-Roycem zas tolik parády neudělal. Jsem zvědavá, jestli se nějaký host dožije rozhovoru. Smrti celebrit vždy pobaví. ()

Reklama

Reklama