Reklama

Reklama

Siren Song

Velká Británie / Nový Zéland, 2016

Recenze (5)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto odborník na antickou mytologii jsem s nadšením přivítal údajnou existenci hororu, který je obohacen o mytologické prvky. Následovalo velmi rychlé vystřízlivění. Siren Song má s hororem společného opravdu pramálo. Postrádá totiž jakýkoliv náznak hororové atmosféry. A co se týká mytologie, tak musí vzít divák za vděk vypravěčovým strohým úvodním okénkem, které se týká původu a osudu Sirén. Pak už záleží jen na míře jeho shovívavosti, jestli ho tento 70-minutový příběh, který i přes takto nízkou stopáž lehce nudí, po mytologické stránce alespoň trochu uspokojí. Po té hororové to nevyšlo vůbec. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sympatický, malý mystery horor na zatiaľ nepríliš vyčerpanú SIREN tému. Tou sa však zaoberá vcelku povrchne a všeobecne pôsobí trochu nedorobene; tak ako aj jeho hlavný hrdina, ktorý si pred natáčaním v krku zabudol hrdzavú trubku. Celé je to však zasadené do pôsobivého prostredia, veľmi príjemne natočené a s čistou filmovou stopážou necelých 70min., čo z toho IMFO robí viac než znesiteľnú jednohubku. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V žiadnom prípade sám sebou ne-pasovaný za odborníka, no zato k amatérom hrdo hlásiaci sa fanúšik hororu, bez akýchkoľvek znalostí z filmovej brandže, no zato s bystrým okom a bohatou slovnou zásobou, smelo so vztýčeným prostredníkom pravej ruky tvorcom odkazujúci - ani vašich 70 minút ma neobmäkčí k tomu aby som neposlal túto mdlú amatérsku kokotinu tam kam patrí - 15 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Siren Song“ je zklamání. Název, ale i začátek nabudily na to, že tohle by mohlo být něco, co bude hezky vycházet z mytologie, ale ona úvodní titulková scéna je zajímavější než veškerá stopáž, která následuje. Je to škoda, protože potenciál zde byl, ale natočit to jako divnou vyvražďovačku prostě nebyl nápad, který by z toho skutečně něco vykřesal. Hezký, ale sterilní vizuál tady mnoho nezachrání. ()

Reklama

Reklama