Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Long Riders! je příběhem pětice dívek, které spojí vášeň pro jízdu na kole. Hlavní hrdinkou je studentka prvního ročníku vysoké školy Ami Kurata, která znenadání podlehne této vášni. Přes drsné začátky na malém skládacím kole se Ami díky své píli, pravidelnému tréninku a podpoře svých kamarádek propracuje až ke kolu silničnímu, s kterým chce spolu se svými kamarádkami z nově vytvořeného týmu Fortuna pokořit 160 kilometrů dlouhý závod. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Je to takový cukrkandlový anime o ničem, s dosti nijakými hrdinkami, kde se nic neděje. A pokud ano, nejde, aby to dopadlo špatně a bez úsměvu. Trochu mi to připomíná Ariu pozitivním a bezproblémovým náhledem na život, naprosto šnečím tempem, ale Aria měla o něco větší kouzlo a oproti Long Riders! až neskutečnou hloubku příběhu (i když vůbec hluboký nebyl). Pokud vám něco takového vyhovuje s povchrnějšíma kawai slečinkama, budiž, ale za mě hrozná šeď, nuda a brzký drop. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Protože sportovních anime není nikdy dost a už jsem tu měli dokonce i motorky (Bakuon!!), tak je asi na čase vytáhnout třeba i to staré dobré kolo. No a tak tu máme Long Riders! Anime, které je v podstatě taková moe zábava na kolech, která ale u mě bohužel ničím již zmíněné motorky nedohání. A tak i když se mi to díky roztomilým dívenkám, které jsou ovšem jako vždy strašně snadno rozpoznatelné a charakterově hodně jednoduché, líbí, tak to u mě není nic víc než lepší průměr 6,3/10 ()

Reklama

Galerie (240)

Reklama

Reklama