Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět je zahalen toxickou mlhou. Do lesa za jídlem se dá vydat jen s plynovou maskou na obličeji a v nekonečném soumraku se možná skrývá monstrum. Přežívání protne neočekávaná absence a rodina strádající v chatě se začne obracet proti otci. Vizuálně fantastický, mrazivý postapokalyptický horor je zároveň silným rodinným dramatem a svým ponorem do temných zákoutí lidské psyché překračuje konvence žánru. (Febiofest)

(více)

Recenze (5)

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Metaforický film o autoritářském otci, který se snaží uchránit své děti před zlem okolního světa a zároveň bojuje s vlastními démony. To vše pohledem jeho mladého synka. Rozhodně tedy nečekejte žánrovku a spíše se zkuste naladit na meditativnější zážitek. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby M. Night Shyamalan posnídal Šalvěj divotvornou a za desetinový budget natočil místo Vesnice Chatu. Když už si myslíte, že do sebe vše zapadá, rozhodne se vám režisér plivnout do obličeje ve jménu "Artu". // Febiofest ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Ve stylu: jdeme s kamarádama do lesa natočit horror. Scénář vymyslíme cestou... Hvězdička za snahu zvukařů aspoň trochu strašit. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama