Reklama

Reklama

Madonna Live: The Drowned World Tour

(koncert)
  • USA Madonna Live: Drowned World Tour 2001 (více)

Obsahy(1)

Záznam z Madonnina rodného Detroitu natočený během jejího pátého turné dne 26.srpna 2001. V rámci The Drowned World Tour koncertovala Madonna v USA, Itálii, Francii, Německu, Velké Británii a Španělsku ve dnech 9.června až 15.září 2001.

Seznam skladeb: 1. Drowned World/Substitute For Love
2. Impressive Instant
3. Candy Perfume Girl
4. Beautiful Stranger
5. Ray Of Light
6. Paradise (Not For Me)
7. Frozen
8. ''Open Your Heart'' Swell
9. Nobody's Perfect
10. Mer Girl Part I
11 .Sky Fits Heaven
12. Mer Girl Part II
13. What It Feels Like For A Girl – Remix
14. I Deserve It
15. Don't Tell Me
16. Human Nature
17. The Funny Song
18. Secret
19. Gone
20. Don't Cry For Me Argentina – Instrumental
21. Lo Que Siente La Mujer
22. La Isla Bonita
23. Holiday
24. Music (mihran)

(více)

Recenze (7)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Proč si já blbec myslel, že tenhle koncert stojí za prd?? Na první podívání za 4*, La Isla neměla chybu!! ...a nejen ona. Jen ta kvalita staženého záznamu byla trochu pochybná, na DVD by to mělo být jiný kafe. EDIT 18.7.2015 Pořízeno na DVD, a ani jsem nečekal na aspoň půlroční odstup od prvního shlédnutí. A pokud jsem Girlie ubral z 5 na 4*, tak tady musím pro změnu přidat na plný počet. Jo, je to poněkud temné, netradiční, ale pokud to člověk jako takové bere, tak je to jako vždycky perfektní. On je takový vlastně každý její koncert, každý je ale přesto něčím jiný. A tenhle mi prostě nakonec sednul o něco víc než Girlie. ()

Reklama

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měla hodnotit chronologicky koncerty Madonny od začátku jejího vystupovaní, tento koncert by rozhodně patřil mezi nejslabší a bohužel nemůžu šetřit kritikou.Nejhorší choreografie, kostýmy, líčení a písně. Madonna započne turné coby "vulgární slečinka" ve skládané skotské sukýnce -tento vzhled jí nějak nevěřím! Madonna alá cowgirl s potrhaným tričkem a zvonovými jeansy brnká na kytaru a tančí country?To je snad vtip. Předělávka La isla bonita s podivným zpomaleným rytmem bez šťávy a energie. Ne, ne, ne! Ani finální pecka Music už to nemohla zachránit, i když patřila k těm podařeným. Tento koncert je jedno velké zklamání. Tři hvězdičky opravdu jen za "Anime" pasáž k písním z Ray of light, za kousek uměleckého dojmu v duchu Japonska a Geishy coby Madonny. ()

Chandell 

všechny recenze uživatele

Madonnu jsem ve svých mladých letech dvakrát nemusel, zlom přišel s albem Ray of light, se kterým vyjela na Drowned World Tour 2001. Jakmile byl koncert vysílán na dostupném programu, hned jsem si ho nechal od svého šťastnějšího spolužáka vlastnícího HBO nahrát a dodnes mám tu VHSku někde doma zašitou. Tehdy jsem si slíbil, že takovou show musím vidět jednou live ... Největší zážitek: Lo Que Siente La Mujer ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Výtěžek z posledních koncertů byl věnován dětem obětí teroristických útoků 11. září. (mihran)
  • Koncert 11. září 2001 byl zrušen kvůli teroristickým útokům na USA. (mihran)

Reklama

Reklama