Reklama

Reklama

Ex Tip - Ryby

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1991, 2 min

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1991 vyšiel ten absolutne najlepší, najkvalitnejší, dodnes neprekonaný česko - slovenský punk rockový album. Volá sa "Pekný a škaredý deň". Je to debutový štúdiový album bratislavskej hudobnej skupiny Ex-Tip. Vymakané skladby, výborné texty, kurevsky nahučaný zvuk, strojovo presná rytmika, ostrá gitara, dobrý spev, vokály i unisoná. Nahrali ho v zostave: Miki Mikuška - spev, basa; Sveťo Korbeľ - gitara, spev; Tibor Čech - bicie. V tomto zložení sa objavili i vo video klipe ku songu "Ryby". Hey ho rock´n´roll fish! ***** ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Zrejme najznámejší hit tejto starej bratislavskej punkovej úderky. Pochádza z obdobia kedy v kapele pôsobil ako gitarista a textár Sveťo Korbel, ktorý zároveň spieva celú pieseň. Jedná sa o svižný song v duchu Punk´N´Rollu. Pre mňa osobne má táto pesnička aj osobnú hodnotu, pretože cca 3 roky dozadu mňa frontman Miki počas koncertu pozval na pódium a nechal celý song odspievať, kedže text poznám naspamäť. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemá to vôbec žiadne chyby, keď mi v izbe lietajú ryby. Otvorím im dvere na balkón, pozdravia ma a vyletia von." Tak s tímto hey ho rock´n´roll fishem jsem se něco nařádil, nařval a napogoval, takže subjektivně je to za pět a objektivita ať si s rybama surfuje v akváriu. ()

Reklama

Reklama