Reklama

Reklama

Top Gear

(pořad)

Obsahy(1)

Mírně proměněná, ale o to lépe sehraná trojice hlavních moderátorů, Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid, přijíždí v další sérii testovat vybrané automobilové novinky a trochu si u toho zablbnout... (TV Prima)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Hoši z GT to sice vymysleli, ale pro příští sezónu se u TG mají sakra co učit.

Patin

Patin (hodnocení, recenze)

Koniec Top Gear-u.. Nové trio mi pripadá dosť trápne svojím vystupovaním.. Snažia sa nahradiť kvalitu predošlého tria čo sa im nikdy nepodarí. Ale vôbec mi to neprekáža keďže staré známe trio pokračuje akurát pod inou značkou :) .. a čo je v obsahu napísané, citujem: "..o to lépe sehraná trojice" si môže taký komentár (TV Prima) pichnúť niekam. Nech sa ktokoľvek akokoľvek snaží ich nejako vychváliť, tak originalitu pôvodného Top Gearu s pôvodným triom už nenahradí kvalitou humoru nikto..

DarkSikorski

DarkSikorski (hodnocení, recenze)

Tento pořad je asi tak smysluplný jako pořízení si horského kola pro extrémní sjezdy a nechat si na něj přidělat pomocná kolečka. Efekt to bude mít nulový a vy budete akorát vypadat jako pitomec. V roli pitomce se představí BBC.

Související novinky

Matt LeBlanc opouští Top Gear

Matt LeBlanc opouští Top Gear

01.06.2018

Britský zábavní pořad Top Gear je opět bez hlavní tváře. Show totiž opouští bývalý herec z Přátel, Matt LeBlanc. Ten se připojil k novému moderátorskému týmu v roce 2016, v době kdy pořad po… (více)

Reklama

Reklama