Reklama

Reklama

Lesní lupiči


Epizoda 8 (E08)

(epizoda)
Belgie, 2017, 46 min

Předloha:

Louis Paul Boon (kniha)

Hudba:

Hans Mullens

Hrají:

Oscar Willems
(další profese)

Obsahy(1)

Uplyne jeden rok a churavý Tincke se ujímá vedení nočního klubu. Coffijn začne pracovat na novém ambiciózním projektu. Město se připravuje na Svatý průvod. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda pro mě byla zatím tou nejslabší, protože byl její scénář průhledný jako skvěle vyleštěná výloha. Pokud to takhle ve své knize napsal i pan Boon, mohl být rád, že mu Annie Wilkes neukázala, zač jsou toho kotníky. Provedení bylo opět v pohodě, ale scénář zklamal. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už úvodný záber na voz s telom Jana neveštil nič dobré a nechcel som v predchádzajúcom komentári dávať príliš veľa spoilerov, aj keď pri počte hodnotení k tomuto seriálu by to vôbec nevadilo, ale bolo jasné že s Janom nie je koniec. A tým pádom je celá šľachta vykreslená ako tlupa idiotov, tlupa zbojníkov vraždiaca nevinných ako hrdinovia a ako inak, hrdina Jan zamaskovaný ako pútnik zavraždí v kostole kňaza. Keby liberáli vedeli o čom je tento seriál, hneď by bolo tých hodnotení viac. Mŕtvy kňaz v kostole zabitý psychicky chorým mužom, to by bolo také proeurópske...Trochu zvyčajnej irónie v komentároch, ale v momente keď sa "prekvapivo" vrátil Jan seriál dosiahol úplné dno čo sa týka predvídateľného deja a už nemá čo ponúknuť. ()

Reklama

Reklama