Reklama

Reklama

Lesní lupiči


Epizoda 10 (E10)

(epizoda)
Belgie, 2017, 53 min

Předloha:

Louis Paul Boon (kniha)

Hudba:

Hans Mullens
(další profese)

Obsahy(1)

Na lupiče se usměje štěstěna. Benoît Van Gelderhode přísahá, že pomstí Nicolaïe. Baru převezme úřad starosty po Coffijnovi a Anne-Marie od něj dostane ultimátum. (Netflix)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere sa nepochopiteľným spôsobom príbeh mení na rozprávanie z pohľadu tretej osoby, v 9 predchádzajúcich dieloch to nie je ani len naznačené. Baru sa rovnako nepochopiteľne stane dočasným starostom napriek tomu že ako šéf mestskej stráže zlyhal úplne vo všetkom. Ešte aj s plánom ako zatiahnuť francúzske vojsko do boja s bandou Jana prichádza niekto iný, nedočkáme sa ani len náznaku otvorenej bojovej scény a koniec človeku pripadá ako zlý vtip. Tam je Amerika...Iba preto, že je niečo natočené naozaj solídne a v peknom prostredí nemôžem seriál ohodnotiť lepšie, kúpou tejto série Netflix trafil poriadne vedľa. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen to, že mě seriál povětšinou hodně bavil, zachránilo pro finále třetí hvězdičku (ač silně neduživou). Závěr se z mého pohledu tvůrcům vůbec nepovedl, a mě ještě teď trochu bolí za krkem z toho, jak jsem musel často nechápavě kroutit hlavou nad probíhajícím dějem. 3*- ()

Reklama

Reklama