Reklama

Reklama

Expedition Happiness

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě svobodné duše, jeden pes. Cestují po rozlehlých prostorách obrovského kontinentu a hledají něco víc. (tribican)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Boanka 

všechny recenze uživatele

Cestovateľský vlog o Amerikách, problémy so psom, problémy na hraniciach, vieme, kde kedy sme, máme zábery z dronu aj insights od cestovateľov a ich zážitky. Trekujeme kilometre, poplatky, kvalitu ciest. Lol, neviem, čo tu čsfd hejteri od cestovlogu čakali, formálne super a čo si kto z toho odnesie, je na každom samostatne. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Inu dokumentární vlog o 2 mladých, zřejmě hipsterech co seberou sebe, psa, postaví bydlík za velkou louží a pak jedou péct chudáka Novofoulanďáka, či co je to za rasu, do Death valey. Poté co zjistili, že se mu ještě nevznítil kožich ani nezavařil mozek, táhli dál na jih, aby bylo dílo dokonáno. Bohužel si to nakonec rozmysleli a dotáhli zpátky do Němec. Takže slabé 2*. Vcelku nudně utahané, jen pár hezkých obrázků. Hrozně mi tam chyběly informace o každé lokalitě, lidech, způsobech atd... ()

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Páreček německých hipsterů koupí starý americký školní autobus, přestaví si ho na stylový byteček (motivační citáty na zdi included) a vyrazí se svým psem na roadtrip za štěstím od Kanady na jih. Při své cestě zjistí, že #travelingislife, "štěstí je nejlepší sdílené", a že jejich Bernský salašnický překvapivě v horku kolabuje. Takže závěrečné poselství rychle změní na "všude dobře, doma nejlíp" a v Mexiku to zabalí. Nefunguje to jako cestopisný dokument a už vůbec ne jako nějaká introspekce, kterou by název naznačoval. Z názvu je teda akorát prázdná fráze, což by se dalo použít jako definice celého filmu - plno líbivých obrázků a hudby, ale pod povrchem nic (to platí pro obsah i pro protagonisty). Takový Tumblr: The Movie. 4/10 ()

elishia 

všechny recenze uživatele

Libiva pohybliva pohlednice ze zapadu severni Ameriky a Mexika. Necekejte zadnou detailni sondu nebo socialni rozbor. Zajisteny mlady par se s dostatkem zdroju vydal za dobrodruzstvim. Myslim, ze zabery se vcelku povedly a ve finale to zprostredkuje jake to je, zit na ceste, kdyz je vam okolo 25 let. Proste ups and downs. Jasne, muzem si klepat na celo, ze si tam povesili obrazky, nebo jeste hur, ze jim nedoslo, ze budou trable se psem. Nebo spis si asi neuvedomili, ze bude asi fest horko. Ono kdyz je clovek zaseknuty v Evrope (kor v nudnem Nemecku), tak si tezko predstavi tu vyhen v Death Valley. Za me prumer. A i kdyz trosku povrchni, urcite maji muj obdiv za kuraz. Neni to zadna prdel, takhle se vydat na vlastni pest... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama