Reklama

Reklama

Something Like Summer

Trailer

Obsahy(1)

Ben Bentley (Grant Davis) je sedmnáctiletý student střední školy, který je tak trochu terčem posměchu svých spolužáků kvůli své orientaci. Vše ale nabere jiný směr, když se do města přistěhuje nový kluk Tim Wyman (Davi Santos). Tim je pohledný sportovec a nastoupí do stejné školy, do které chodí Ben. Co se mezi nimi odehraje poté, co Ben srazí Tima v parku? Tento film popisuje, jaké nástrahy život přináší a jak se mohou vyvinout mezilidské vztahy v průběhu 11 let od prvního setkání dvou teenagerů. (Brabíček)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Grant Davis, vítěz konkurzu na hlavní roli, prohlásil, že je obdivovatelem spisovatele Jaye Bella, autora knižní předlohy pro film, a od prvního přečtení knihy snil o tom, že si postavu Bena zahraje. Obsazení Granta Davise si pochvaloval i sám Jay Bell, který prohlásil: „Pokud si vás Grant nezíská svým úsměvem, vaše srdce roztaje při jeho zpěvu.“ (emkon)
  • Hlavní roli měl původně ztvárnit americký divadelní herec Austin P. McKenzie. Kvůli svému hereckému vytížení ale svoji účast na natáčení na poslední chvíli odřeknul, což vyvolalo odsunutí natáčení na pozdější termín a nutnost vyhlášení konkurzu na znovuobsazení role. Konkurzy se konaly v Los Angeles a New Yorku a prošlo jimi přes 600 teenagerů, včetně několika v té době již známých a úspěšných mladých herců. Vítězně prošel konkurzem poměrně neznámý Grant Davis, který byl v té době podle producenta Huntera Arnolda neuvěřitelně všestranný a talentovaný. (emkon)
  • Automobil, který Tim (Davi Santos) dostal od svého otce, je Ferrari F355 Spider, vyráběný v letech 1994 až 1999. Typové označení 355 znamená objem válců 3,5 litru a 5 ventilů na válec. (emkon)

Reklama

Reklama