foto

Jana Lee Hamblin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Brothers
The Last Champion
2018 Seaside
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
My Teacher, My Obsession
Something Like Summer
2016 Undeserved
2015 Actual Reality
2014 A Standing Still
2013 City Baby
2011 American Disciples
Fourteen or So Actors Having Really Strong Feelings About Some Stuff
Rid of Me
2010 A Walk in My Shoes (TV film)
Forge
Těžká rozhodnutí
2009 Follow the Prophet
2003 Bug in My Ear, The
1999 Anoosh of the Airways
Love Is Strange (TV film)
1994 Fiktivní zločiny

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Huckleberry Jones (S03E02)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Four (S05E03)
2018 Hráči (TV seriál)
Don't You Wanna Be Obama? (S04E02)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Five (S04E11)
2017 Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Friend Replacement (S07E06)
2016 Portlandia (TV seriál)
Breaking Up (S06E05)
2015 Z Nation (TV seriál)
Corporate Retreat (S02E11)
Grimm (TV seriál)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
2014 Portlandia (TV seriál)
Bahama Knights (S04E06)
2013 Portlandia (TV seriál)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Squiggleman (S03E05)
2012 Portlandia (TV seriál)
Cops Redesign (S02E05)
Grover (S02E04)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 10 Li'l Grifters Job (S04E02)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Ways and Means (S03E03)
The Stackhouse Filibuster (S02E17)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
The Portland Trip (S02E07)
Take Out the Trash Day (S01E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
Enemies (S01E08)
The State Dinner (S01E07)
další epizody (5)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace