foto

Ajiona Alexus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acrimony
2017 Something Like Summer
2016 Bad Apple
2014 Unspoken Words

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
Tape 5, Side B (S01E10)
další epizody (10)
2015 Code Black (TV seriál)
Empire (TV seriál)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace