foto

Ajiona Alexus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acrimony
Breaking In
Family Blood
2017 Something Like Summer
2016 Bad Apple
2014 Unspoken Words

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
Smile, Bitches (S02E10)
The Little Girl (S02E08)
další epizody (8)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
Tape 5, Side B (S01E10)
další epizody (10)
Empire (TV seriál)
My Naked Villainy (S03E13)
Strange Bedfellows (S03E12)
Play On (S03E11)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
What We May Be (S03E07)
další epizody (6)
2015 Code Black (TV seriál)
Sometimes It's a Zebra (S01E04)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace