Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

2mig1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup si snaží hrát si na Václava Moravce (nově i na Jana Krause), ale bohužel originálu nesahá ani po kotníky. Jeho vystupování je tragický a těžko uvěřit, že se jedná o ředitele televize. Volební speciál - vykrádání Moravce pokračuje. Ovšem pár lidí postávajících za sklem a navíc železnou bariérou s banery je skutečně odsouzeno k výsměchu. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Šest politických vysátí pro Jaroupíra Nákupa. Jistě jste si všimli, že surrealIsticky stupidní Barrandov neprovádí žádné nákupy filmů. Zásoby filmů od Kate Flundry a spol. jsou bezedné. Pravidelně, jsou to politické čtvrtky, se nám hlásí z výkopu politické klání. A to zhltne zřejmě veškeré finance. Ovšem tenhle pořad drží jednu raritu. Za zády politických špiček se skví jakási trafika, v níž je možné vidět časopisy. Je opravdu úžasné vědět, že i dnes jdou týdeníky a čtrnáctideníky s tištěným slovem na odbyt a jakýsi slizký žabák v obleku je sofistikovaně na své tv propaguje. Těžce během pořadu zoomuji, přepínám obrazové formáty, abych si toužebně přečetl co nejvíce z titulních stran plátků, jsem ovšem bezradný, když není způsob, jak to úžasné čtivo dostat do mých bulv. Tím přicházím o obsah debaty, která jistě skýtá zamyšlení nad Kaččinými sexuálními praktikami, které politicky korektně ovládá. Přejme si, aby takových čtvrtků, kdy Jaroupír není doma, bylo víc. Vždyť každá příští debata nám může osvětlit, jak jsme se biologicky a politicky mýlili, že člověk vzešel z opice. 0/10 ()

topi80 

všechny recenze uživatele

V první řadě je třeba ocenit, že se v tomto pořadu seznámíme i s názory politiků, jejichž přítomnost v mnoha jiných médiích by narušila klid na práci při budování eurosocialismu, v jehož hlásnou troubu se proměnily téměř všechny ostatní televizní stanice. Na druhou stranu nelze přehlédnout, že pan Soukup je jistě schopným podnikatelem, ale mezi vlohami, které mu byly dány, ty moderátorské a novinářské rozhodně chybí. Jeho užvaněnost pak má za následek, že otázka je asi tak desetkrát delší než odpověď, neboť než nám Jaromír Soukup vysvětlí, na co se ptá, proč se ptá, co si o tom myslí on a co očekává za odpověď, tak i dotazovaný zapomene otázku. Což takhle zachovat formát a objektivitu, ale moderování svěřit někomu schopnějšímu (aspoň v moderátorských schopnostech)? I přes tento nedostatek však hodnotím kladně. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem skutečně výživnou prezidentskou debatu a samozřejmě i několik klasických epizod. Ta debata, plná kritiky Drahoše a ostatních kandidátů, ve které nám bylo nastíněno asi sto důvodů, proč volit Mildu Emana a proč je právě jen a pouze on ten jediný pravý rytíř, který nás všechny zachrání, by ještě docela šla (mimochodem, k těm důvodům se řadili např.: Drahoš, Horáček, Hilšer a další náhodní kandidáti), ale klasický duel je skutečně brutální nářez, ve kterém je snad v každém díle (dvakrát !!) Tomio Okamura (stejně jako ve všech dílech všech jeho pořadů) a aby toho nebylo málo, i zde Jaromír Soukup mistrně využívá svého geniálního vynálezu - nástěnky. A samozřejmě jí využívá k řešení velkých otázek, například jestli je menší zlo mít za souseda muslima a další rasy nebo Kalouska (asi je Kalousek nová lidská rasa). A to vše je samozřejmě zaobalené do jeho mistrovského moderátorského a absolutně a zcela nestranného moderátorského umění. Vždyť ten pán se za chvíli vyrovná i velkému Járovi Cimrmanovi! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama