Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Šest politických vysátí pro Jaroupíra Nákupa. Jistě jste si všimli, že surrealIsticky stupidní Barrandov neprovádí žádné nákupy filmů. Zásoby filmů od Kate Flundry a spol. jsou bezedné. Pravidelně, jsou to politické čtvrtky, se nám hlásí z výkopu politické klání. A to zhltne zřejmě veškeré finance. Ovšem tenhle pořad drží jednu raritu. Za zády politických špiček se skví jakási trafika, v níž je možné vidět časopisy. Je opravdu úžasné vědět, že i dnes jdou týdeníky a čtrnáctideníky s tištěným slovem na odbyt a jakýsi slizký žabák v obleku je sofistikovaně na své tv propaguje. Těžce během pořadu zoomuji, přepínám obrazové formáty, abych si toužebně přečetl co nejvíce z titulních stran plátků, jsem ovšem bezradný, když není způsob, jak to úžasné čtivo dostat do mých bulv. Tím přicházím o obsah debaty, která jistě skýtá zamyšlení nad Kaččinými sexuálními praktikami, které politicky korektně ovládá. Přejme si, aby takových čtvrtků, kdy Jaroupír není doma, bylo víc. Vždyť každá příští debata nám může osvětlit, jak jsme se biologicky a politicky mýlili, že člověk vzešel z opice. 0/10 ()

mikinhoo odpad!

všechny recenze uživatele

"Pan Moderátor", který svým neobjektivním vystupováním nahráva extrémistům, senilním opilcům a STBákům ze Slovenska. Doufám, že Rada pro vysílání tento pořad zruší, potažmo celou TV Barrandov, protože tato stanice pravidelně narušuje pilíře, na kterých stojí demokracie. A hlavně ten o objektivnosti a vyváženosti poskytování informací. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Hodnotím výhradně včerejší prezidentský speciál, který Jára udělal jako součást Duelu, namísto aby mu jako každému svému usrání vyčlenil nový televizní formát. Tato epická debata si kromě vlastního profilu zaslouží i vlastní databázi, pomník a obchůdek se suvenýry. Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že Soukup bude kvalitnější moderátor než ten sběrač bavlny z Novy, kterej si spletl plantáž se studiem, smíchy na něj vychrchlu pár nažloutlých hlenů a kus osmičky. Jára sice furt máchá rukama, jak kdyby odháněl komáry, mrká očima, až mu to odfoukává papíry a otázky si píše doma ve scrabblu, ale žádný nadzvukový průlety Zemanovým věncem se nekonají, sotva si v něm párkrát vykroutí hlavu. Za zmínku stojí také Jirka, který se roztomile culí v první řadě a na počest Milošovy výborné kondice slavnostně tleská každému jeho srdečnímu impulsu. Sem tam si Miloš odloží krk na rameno a laloky tuku mu stečou až na kravatu, aby mohly po deseti minutách odpočinku zase vesele plápolat ze strany na stranu. Opět je přítomna Drahošova židle, která strategicky mlčí a sebevědomě pózuje pro fotku na Jirkův twitter. Zlatým hřebem celé relace je moment, při němž na Járovu větu: „pane prezidente, před reklamou jste mluvil o pohádce o jezinkách a bezinkách…“ Miloš reaguje slovy: „ano, takže abych tu pohanku dokouřil…“ (pohádku dokončil?), přičemž publikum nehne ani brvou a pozorný divák přemýšlí, jestli mu tu mouku v sámošce neřízli pikem. Opravdu královská zábava. Po hvězdě pro každého z obou aktéru, protože se to dalo poslouchat a člověk si u toho nechtěl vyzvracet střeva pusou, třetí za úžasně rozkošňoučkého Jiříka, kterej může reálně za pár dní přijít o fleka a skončit na pracáku. ()

Langustavson odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad je opravdovou raritou českého televizního prostředí. A to hned z mnoha důvodů. Vždy mě fascinuje, že diváci naživo tam musí stát venku za plotem. Ještě více mě pak fascinuje, když pan Soukup začne mluvit a spustí jako bonus svou robotickou reakci. Nemluvě o jeho trapné snaze být za každou cenu vtipný, což se mu opravdu nedaří. Popravdě se trochu divím, že ještě na Barrandově chce někdo pracovat, pokud tam někdo takový moderuje takovéto pořady. Navíc je Soukup strašně neobjektivní, což potvrdila vlastně i RRTV, že si tam nejvíc zve Babiše a lidi z ANO a následně Okamuru a jeho SPD. A pokud někdo má vážnou potřebu podporovat tyto dvě strany, pak to o té osobě taky vypovídá mnoho. Ještě když pan Soukup politice očividně nerozumí, ztrácí se v tom neustále a je to zkrátka totální dno. Ale na jednu stranu musím pochválit, že to pan Soukup má pěkně vymyšlené. Možná ho nikdo v jiné televizi zkrátka nechtěl přijmout, tak si založil vlastní televizní stanici a může si moderovat co chce a nezáleží na tom, že je to žumpa, jelikož ho přece nemůže nikdo vyhodit... A nejvtipnější na tom je, že voliči SPD tento pořad vychvalují, že je mnohem lepší než politické pořady na ČT, že je to mnohonásobně vyšší úroveň, apod., to taky o něčem vypovídá. Kolikrát se mi chce brečet, když vidím tohle vše v akci během jednoho dne. ()

sinjakupre 

všechny recenze uživatele

I když má pořad své mouchy, je to jediný pořad s objektivním nadhledem v politické tématice a o to tu jde. Zajímalo by mě, jak byste hodnotili naprosto neobjektivní Otázky Moravce a vůbec vás nesere, že za to platíte koncesionářské poplatky. A proto dávávam plný počet, protože zdejší hodnocení hodnoticich je subjektivní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama