Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě, kde se kulky staly měnou a léky jsou vzácné, klan marauderů používá podomácku vařené drogy, aby změnil nevinné lidi na zběsilá zvířata, která spolu pro zábavu navzájem bojují v bojových jámách. Když jejich vůdce zaslechne pověsti o dívce se superschopností, vysílá své nejlepší lidi, aby ji zajali. Mezitím dívka Molly objeví malé dítě, které žije samo v kajutě v pustině a čeká na návrat svých rodičů, kteří jsou však pravděpodobně mrtví. Molly musí ochránit dítě a zároveň bojovat s maraudery. (BMW12)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Někdy si říkám,  že jsem možná jenom náročný divák, ale jsem prostě v životě hodně vybíravý no a ve filmech obzvlášť :-D :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Béčkovost a amatérstvý ten trailer nezapře, což si myslím ani nechce. Post-apo filmy (i když komornější a dramatičtější) fakt můžu a když už akce, tak aby ale stála za to. Nechci zbytečně kritizovat a předběžně hodnotit (když ani není moc co). Béčkové filmy mi nevadí, dokonce některé fakt můžu (více třeba první a druhý Underworld), a nebo první a druhý Blade, ale tohle na mě už z traileru nepůsobí moc zajímavě :-/ jenom můj názor.

Reklama

Reklama