Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 2

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Diskuze

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Vím že soudruhům demokratům a natěšeným dobrovolníkům do první linie války s Ruskem naskočí kopřivka kvůli tomu že to je PL ale zkuste to přečíst než budete mít záchvat pravdy a lásky, hubu plnou demokracie a svobody slova bez cenzury.

na příspěvěk reagoval Kaufman, Miller

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Miller

Tak ty výš o úrovni debaty mnoho stačí zavítat na tvoje diskuze které zakládáš za svoje multi účty a pak se tam hádáš sám se sebou . . . ;) 

na příspěvěk reagoval Miller

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Gryphon

Za prvé, jsem vlastenec, ne nacionalista, za druhé nejsem socialista, za třetí jsem žid a za čtvrté jsem nácek, grammar nácek.

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Já vím kdo začal nadávat, trochu ti osvěžím tu hmotu co máš v hlavě: "Fůůůůj rusomilný socan". Zmrd jsem ti sice neřekl ale to je u vás dementů pravidelná psychóza vymýšlet a překrucovat. 

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

mm13

a na vášně je nejlepší co? - koupit si medvídka mývala! ... popřípadě omývat si pohlaví vlažnó vodó

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

alexix7

Asi tak 5 pětihvězdičkových a čyřhvězdičo´kových je objektivních, a zbytek je pouze o politické orientaci.

Uživatel alexix7 smazal svůj příspěvek.

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

Když to hodně zlehčím je to 1:1 poněvadž si pamatuju video prezentované jako US bombardování ale jaksi zapomněli vyretušovat azbuku na stranách videa ze zaměřovače letadla, pak to udělali a nakonec se po kritice po něm slehla zem

co to je za sračky?:-))

na příspěvěk reagoval Miller

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Miller , Kaufman

Nemá to cenu kucí, o svojí mentalitě jste mě už přesvědčili, že jsem rusofil už taky vím skoro jste zapomněli na Zemana, díky za připomenutí a ještě chybí doplnit že jsem ruský troll, komunista a kdoví co ještě jste schopný z těch pokryteckých tlam vyhnojit. Popřípadě si můžete pohonit a doplnit další nálepky . . . a pokud možno prostřelte si hlavu, ten kompost co se v ní válí vám je stejně k hovnu což tu velice aktivně předvádíte. Dobrou moč vám nepřeji!

na příspěvěk reagoval Miller, Kaufman

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Pacas

No, kripl fyzický, a možná i mentální jsem, ale ještě na tom nejsem tak blbě, abych podporoval Zemana

na příspěvěk reagoval Pacas

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Miller

Když tak pročítám tvoje neskutečný hovna co tu meleš všude po diskuzích tak tě možná i trochec polituju. Mám soucit s postiženými a hlavně s duševními mrzáky.

na příspěvěk reagoval Miller, Kaufman

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Forsberg11

Nevysvětlíš jim to, nemá to cenu neplýtvej slovy. Oni prostě neslyší že v každém projevu mluví Putin o ostatních jako o partnerech. Neustále zve k dialogu ale nikdo ho neposlouchá a nechce poslouchat a pak se všichni diví že bude reagovat po svém . . . spíš by mě zajímalo to video náletu který je údajně US a Putin ho vydává ze Ruský a podle toho co jsem našel to bude skutečně US. Když to hodně zlehčím je to 1:1 poněvadž si pamatuju video prezentované jako US bombardování ale jaksi zapomněli vyretušovat azbuku na stranách videa ze zaměřovače letadla, pak to udělali a nakonec se po kritice po něm slehla zem. Ale ze strany Putina to je dost velký faul do vlastní brány a měním hodnocení. Nechce se mi sice věřit že je Putin takový idiot aby se takto prezentoval a Stone to pustil aniž by si to ověřil ale pochyby mám a budu mít dál

na příspěvěk reagoval Miller

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Strašne sa bavím na tom ako sa rosofobni prosystémovi trolovia snažia odpadovať túto sériu ale 5* hodnotení je asi 6krát viac, takže musia chlapci pekne peniť a počuť už aj neidentifikovateľný autistický škrekot. Už len z princípu: LEN DEBIL može udeliť tomuto projektu odpad! Kľudne môžte nenávidieť Putina a jeho prejav ale takto sa dokumenty nehodnotia vy idioti. Hovorí vám niečo tehcnická stránka? Hovorí vám niečo pridaná hodnota a investigatívnosť. Odpad je zrejme to čo máte vy všetci namiesto mozgu.

na příspěvěk reagoval Miller, Pacas

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Kaufman

A co tím chtěl dementní potrat říct? Třeba že tento jev je bohužel v celém světě - https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/zpoved-byvaleho-neonacisty-nenavist-kazana-v-obleku-je-horsi-nez-ta-v-bomberu_1704201500_mizhttp://zpravy.idnes.cz/americka-policie-dopadla-osm-neonacistu-na-floride-fwg-/zahranicni.aspx?c=A120510_100530_zahranicni_aha. Viděl si třeba ty pokryteckej sráči film Skinhead Attitude? Pokud ne tak se na něj podívej a pak si s velkou neúctou polib prdel!

na příspěvěk reagoval Miller

Reklama

Reklama