Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 2

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Diskuze

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

esmo52

Keď si pozrieš profesionálne natočený dokument o Trabante tak mu dáš 1* pretože Trabanty boli hrdzavé šunty? Ľahký stupeň psychickej podnormálnosti.

esmo52

esmo52 (hodnocení, recenze)

Tak a co teď by pětkaři, přehodnotíte pohled na to, co jste v dokumentu viděli? Nebo jste stále zarytí fandové ?

na příspěvěk reagoval Sepp37

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Formát a Stone za 5*. O ostatnom nech si každý spraví názor sám.

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

aknel1967

neviem čo si tými % HDP a reálnymi číslami chcel povedať.
alebo podľa teba je podstatnejšie, že RF dáva vo vyjadrení % HDP na zbrojenie viac, ako že USA dáva v reálnych číslach 15x viac ako RF?
to znamená čo? že RF vie z hovna upliesť väčší a lepší bič?

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak na tuhle stounovu sračku nehodlám vyplejtvat ani sekundu svýho života. Stačí se podívat do komentářů a diskuse a je jasno. A sošku zlatýho vypláchnutýho mozku vyhrává entita BMW12, něco tak servilního a úplně mimo realitu se těžko hledá i na ruskejch webech :-D.

Hakob

Hakob (hodnocení, recenze)

herrWorm

Mate pravdu ve všem. Podle mne jen negramotný chátra muže považovat sRusko za normální zemi a Xujla V.V. za adekvátního prezidenta.

na příspěvěk reagoval Neklan006

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

Rusko jako ochránce tradičních hodnot? Na tuto otázku kladně odpovídá každý čtvrtý Čech. Jako tradiční hodnoty režim Vladimíra Putina vyzdvihuje pravoslavnou víru nebo třeba rodinu. Přitom v Rusku je praktikujících věřících pouze jedenáct procent, rozpadá se tu každé druhé manželství, každý třetí Rus umírá na následky alkoholismu a v zemi je podle oficiálních údajů téměř 900 tisíc lidí nakažených virem HIV, podle neoficiálních údajů ještě mnohem víc. Českým příznivcům Vladimíra Putina nevadí ani zásahy policie a zatýkání při nedávných protikorupčních demonstracích v Rusku, cenzura tamních médií nebo podivná úmrtí řady oponentů režimu.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/217452801240022/obsah/555227-rusko-blizke-a-nezname

na příspěvěk reagoval Gryphon, Hakob, OverCZ

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Zdejší zatvrzelí rusofobové se těžko přenáší přes kladné hodnocení tohoto domukentu

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

To je jedno. Hlavné je, že sa našli diváci, ktorí sa, tak ako nikdy predtým, ani tentokrát nenechali nikým oklamať a vedia na ktorej strane je pravdivá pravda.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

Kaufman

Tak. Putin je navíc dobrý herec. Přesto jsem se vydržela dívat jen 5 minut (a ještě jsem si přitom četla...).

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

aknel1967

Tak obléknu své hole lotrovství do útržku vyrvaných z písma svatého, a když se nejvíc chovám jak ďábel vypadám dočista jak světec. Ezechiel.

na příspěvěk reagoval prkalil

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Ten český název vážně sedí. To nebyl ani moc rozhovor  - to byl vážně svět podle Putina. Ať tak či tak - velmi dobré tohle vidět. Nechápu, proč ten cirkus kolem toho - jeden to shlédne a přebere si to. A pokud se lhaní týká - bylo vidět, že si dává velký pozor, aby nepronesl něco, co se dá přímo označit za lež - spíš tak účelově podané polopravdy a vcelku mitrovská manipulace. Zářivá ukázka jsou vy výdaje na zbrojení - když po dáte v % HDP tak to vyzní jinak, než když to podáte v prostých číslech - a pravda je obojí (tedy podle dostupných informací na webu). Jedno se mu ale musí nechat - vážně působil bezprostředně a upřímně - to mu jde :-) 

na příspěvěk reagoval Kaufman, BY100

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

Pacas

Asi si plete pojem demokracie. To, že je někdo demokrat, neznamená, že nemůže kritizovat jiné ideologie. Je to asi stejně debilní argument, jako "Ty jsi slaboch" "A co jsi ty ?"

Reklama

Reklama