Reklama

Reklama

Sodom

Velká Británie, 2017, 94 min

VOD (1)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvacetiletý Will je na ulici u lampy zachráněn Michaelem. Přitažlivost mezi těmito dvěma muži je okamžitá. Ale v bytě Michala upadne do víru hanby a zmatení. Je to už takový podžánr "dva muži se baví o sexu". Podobně třeba jako ve filmu Theo a Hugo. Režisér spoléhá na identifikaci diváka s postavami což u mě neproběhlo. Navíc bych řekl, že nemají ani chemii k sobě navzájem. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film na mě zapůsobil jen částečně. Styl spíše konverzační, zdálky mi někdy připadal, jakoby tvůrci byli ovlivněni filmem Weekend (II). Herecky slušné, ale zase naopak mi typově nesedl do role fotbalisty ten mladší z obou (heteráckého fotbalisty?). Určitě není snímek k zahození, ale ... 4655 ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Klidná, komorní konverzačka postavená na kvalitních hereckých výkonech, vytříbené hudbě a zpracováním vhodným pro tento styl. Slupl jsem jim to i s navijákem. Není to pro každého, ale pro mě určitě. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Reklama