Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellie zařizuje svatbu v Acapulcu své mladší sestře Mandy, a to přesně tak, jak si vždycky představovala tu vlastní. Ženich a nevěsta se však pohádají. Ellie se snaží situaci zachránit a při tom se sblíží se svým bývalým přítelem... (TV Prima)

Recenze (3)

wdc 

všechny recenze uživatele

Prvních několik minut jsem usínal, ale pak po přeletu do Acapulca se mi to líbilo a bylo to příjemné až do konce, i přes lehkou kýčovitost. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Videla som asi 4 krát – patrí pre mňa k top dielam hallmark-tvorby. Taká záležitosťka pre nás ženy: roztomilé letné outfity, nádherné pláže, rozprávkový pyramídový hotel Princess Mundo Imperial v Acapulku, funny svadobný koordinátor Javier, skvelá americká babča, príjemná spy-kidka Alexa Pena Vega...Príbeh prekvapivo dosť inteligentný a psychologicky podložený (napr. ako sa veci vyvíjajú, keď má niekto hyperstarostlivú staršiu sestru,alebo keď niekto uniká pred svojou minulosťou...) Proste peknunké. A ja by som si to strašne rada pozrela aj v kvalitnom – ale naozaj kvalitnom českom alebo slovenskom dabingu. Preto, prosíííím, ak je tu niekto, kto má v rukách páky – či je to komerčná, verejnoprávna alebo áno – aj katolícka TV – dajte to do vysielania! Alebo ma niekto vyveďte z omylu, že už to je spracované. Muchísimas gracias y hasta la vista! ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama