foto

Andrea Brooks

  • nar. 3.3.1989 (31 let)
    Brantford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Welcome to the Circle
2019 In the Key of Love (TV film)
2018 Jingle Around the Clock (TV film)
Santa's Boots (TV film)
The Sweetest Heart (TV film)
2017 A Harvest Wedding (TV film)
Svatba vzhůru nohama (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
A Wish for Christmas (TV film)
Date with Love (TV film)
Lásce v patách (TV film)
Most, díl 2. (TV film)
Můj splněný sen (TV film)
2015 No Men Beyond This Point
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Manželský slib (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Pravidla mlčení
Rádio Rebel (TV film)
2011 50/50
Pako mých snů (TV film)
2010 Dear Mr. Gacy
Percy Jackson: Zloděj blesku
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
What Goes Up
2007 Ďáblův deník (TV film)
2006 Split Decision (TV film)

TV seriály

2020 Supergirl (TV seriál)
Immortal Kombat (S05E19)
The Missing Link (S05E18)
Deus Lex Machina (S05E17)
další epizody (4)
When Calls the Heart (TV seriál)
A Moving Picture (S07E01)
2019 Supergirl (TV seriál)
The Wrath of Rama Kahn (S05E08)
Tremors (S05E07)
Confidence Women (S05E06)
další epizody (17)
When Calls the Heart (TV seriál)
Phone Rings and Heartstrings (S06E01)
2018 Supergirl (TV seriál)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
Call to Action (S04E06)
Man of Steel (S04E03)
další epizody (9)
When Calls the Heart (TV seriál)
The Greatest Christmas Blessing (S05E11)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
další epizody (9)
2017 Supergirl (TV seriál)
Damage (S03E05)
Triggers (S03E02)
City of Lost Children (S02E20)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
Dead or Alive (S03E11)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Fighter (S04E10)
Heart of a Secret (S04E09)
Courageous Hearts (S04E08)
další epizody (10)
Batesův motel (TV seriál)
Sbližování (S05E02)
2016 Escape the Night (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Crossfire (S02E05)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
Heartbreak (S03E07)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hořký konec (S06E02)
2015 UnREAL (TV seriál)
Wife (S01E04)
Mother (S01E03)
Relapse (S01E02)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Mr. Berserk (S01E10)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart and Home (S02E08)
Coming Together, Coming Apart (S02E06)
2014 Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
LARP and the Real Girl (S08E11)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Undone (E05)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Satisfaction (S02E01)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Prom (E21)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Není úniku (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky