foto

Fred Henderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Destination Wedding (TV film)
2016 The Convenient Groom
2015 Bezbožný syn (TV film)
Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
The Magic Stocking (TV film)
2014 Interview
2013 Hrozící konec světa (TV film)
2012 Pravidla mlčení
Tohle je válka!
2010 Pouto mlčení (TV film)
Sejmi eso 2
2008 Of Golf and God
2006 Špatná volba (TV film)
2005 Cizinec v mé posteli (TV film)
It Waits
Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG - Individual Eleven
2004 Jack (TV film)
2003 Invitation, The
Nečekaná láska (TV film)
Nezvratný osud 2
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Skryté hlasy (TV film)
Stuck
2001 Kamufláž
Svatební šaty (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
G-Saviour (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
Boj za spravedlnost (TV film)
Expedice smrti (TV film)
Když je vrah na blízku
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Mateřské instinkty
Panika v oblacích (TV film)
Robin z Locksley (TV film)
1995 Lháři
Pád letu 174 (TV film)
1994 Jane's House (TV film)
Surové hry (TV film)
1993 Anything for Love
For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
1992 Hate Mail
1991 Eye of the Widow
Hitman 3: Likvidátor
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 Pátek třináctého 8
1988 Rukojmí pro vraha

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
Ties That Bind (TV seriál)
2014 The Flash (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S01E09)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Arctic Air (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
A Soundless Echo (S01E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Meet the New Boss (S07E01)
2009 Alice (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Kidō senshi Gundam SEED (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 1969 (S02E21)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Fourth Horseman (S02E22)
1997 Night Man (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Weeds (S01E11)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Chyceni při činu (S01E16)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
Tam za mořem (S01E13)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace