foto

Jeremy Guilbaut

  • nar. 2.6.1980 (40 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Jeremy Guilbaut je kanadský herec, ktorý je známy predovšetkým vďaka jeho televíznym dramatickým rolám, ako napríklad Derek MacMahon v seriáli Edgemont High (2001 – 2005) a Andrew Vanderlee v The Guard (2008 – 2009).

Guilbaut započal svoju hereckú kariéru vo svojich deviatich rokoch, keď navštevoval francúzsku bilingválnu základnú školu. V hraní pokračoval počas celého pôsobenia na strednej škole, kde hral vo viacerých hrách, ako Private Wars, A Midsummer Night's Dream alebo Fiddler on the Roof.
Filmovej scéne bol po prvý raz predstavený vďaka talentovej agentke Carole Tarlington.

Guilbautova prvá rola v seriálovej show bola Daring and Grace, počas štúdia na vysokej škole. Po skončení tohto seriálu pokračoval v seriáli CBC Edgemont High. Od tej doby sa objavil v mnohých inscenáciách, vrátane Tru Calling a High Ground, ako aj vo vedľajších úlohách The Miracle of the Cards a v ABC produkcii The Perfect Body.

V roku 2003 bol nominovaný na Leo Award za svoju rolu vo filme The Snow Queen, mini seriáli pre Hallmark, v ktorom hral po boku Bridget Fonda. Takisto hral rolu Lt. Joea 'Hammerhead' Palladina v dvoch epizódach druhej série sci-fi seriálu Battlestar Galactica, v roku 2005.

Mr_Corny

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jingle Around the Clock (TV film)
2017 A Harvest Wedding (TV film)
Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Summer in the Vineyard (TV film)
Svatba vzhůru nohama (TV film)
2016 All Things Valentine (TV film)
Autumn in the Vineyard (TV film)
Sandra Brown's White Hot (TV film)
2015 The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2014 Good Mistress, The (TV film)
Vztah pro psa (TV film)
2013 The Bouquet
Vystrašený šepot (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
2005 Maximální limit
2002 Kai a Gerda (TV film)
2001 Air Bud - Fotbalista
The Miracle of the Cards (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1997 Perfektní tělo (TV film)

TV seriály

2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Healing Heart (S04E07)
My Heart Will Go On (S04E06)
Heart of a Teacher (S04E05)
další epizody (7)
2015 The Whispers (TV seriál)
Homesick (E11)
Darkest Fears (E10)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (5)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Obnovení (S04E05)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Hard Part (S03E07)
2008 Hlídka (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Konečný sestřih (S02E08)
Hnutí odporu (S02E04)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Perfect Storm (S02E01)
2002 Breaking News (TV seriál)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Oddíl lvů (S07E18)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
The Kids Stay in the Picture (E14)
Edgemont (TV seriál)
1999 Daring & Grace: Teen Detectives (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky