Reklama

Reklama

Laboratoř duchů

(pořad)
  • USA Ghost Lab
Dokumentární / Mysteriózní / Reality-TV
USA, 2009, 26x45 min

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé nadpřirozených jevů Brad a Barry Klingeovi navštíví místa, kde se údajně dějí nadpřirozené jevy. Jejich cílem je použít vědu pro objasnění tajemství zemřelých. (Discovery Channel)

Recenze (2)

biergof 

všechny recenze uživatele

naprosto smyšlené a malipulativní, dalo by se říci Krajní Meze v realityshow podání. leč jako hororová série k usínání a zahnání večerní nudy plně dostačující ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že se na věc skutečně půjde vědeckými metodami. Ale tohle působí jako parodie Krotitelů duchů v reality show. Jedinými "důkazy" vždy jsou nějaká zastřená uhuhlaná audio nahrávka a tvrzení někoho z týmu, že něco cítí nebo na něho někdo sáhl. Přestože má tým všude rozmístěná nějaká udělátka, duch jim vždycky na poslední chvíli nějak unikne, otevírané nebo zavírané dveře se jim nepodaří natočit, a aby to bylo dramatické, vždy se těsně před reklamou někam běží. Největším fórem je, že tým vždy vztyčí kolem budov jakousi sledovací síť, a přesto se jim nikdy nepodaří nic zachytit. Často je zřejmé, že i ty příběhy domů jsou vycucané z prstu. Jediné, proč se na to dá koukat, je ta odbarvená bloncka, když tam občas běhá v kraťasech. Nejhorší na celé věci je, že tomu asi Amíci hodně věří, že to tak skutečně je. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama