Reklama

Reklama

Dokud neumřeš jako bys nežil

  • Indie Brij Mohan Amar Rahe (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Brij Mohan (Arjun Mathur) není moc sympatický muž a navíc má velké problémy. Prodává na tržišti v krámku s dámským prádlem, podvádí svou hádavou manželku Sweety (Nidhi Singh) a má samé dluhy. Ty ještě vzrostou, když si Brij vezeme neuváženou půjčku u místního mafiána, kterou není schopný splatit. Když hledá východisko z obtížné situace, napadne ho předstírat vlastní smrt. Tím roztočí soukolí, do kterého se postupně zapojí jeho rodina, policie a justice. (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nenajdete jedinou sympatickou postavu. Hlavní hrdina je sobecký hlupák, který je strašně zbabělý a ubrečený. Ženám jde jen o peníze a sex, mužům o to samé. Chovají se hloupě. A stejně jako Andrea1717 mi ve filmu o reálně pojatých vraždách vadila stylizace do komedie. SHRNUTÍ: Všichni jsou úplatní. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film zobrazujúci všetky možné zlé ľudské vlastnosti v niekoľkých postavách a silu korupcie na jednom maličkom súde. To že je to na základe skutočnej udalosti núti človeka k zamysleniu. Film veľmi novodobý, realistický, neprikrášlený a chvíľami skĺzavajúci do trápnej tragikomickosti prameniacej z ľudskej blbosti. Príbeh sám o sebe nie je nič výnimočné ako v podstate aj celý film. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Buďto budeme na tento snímek nazírat jako na klasický příběh, či jako na výbornou sociálně-kritickou ukázku světa, který je plný různých „vyčůránků“, sobců, pokrytců a velmi silně morálně slabých jedinců, jejichž zařazení ve společnosti velmi často ovliňuje každodenní život nás všech. Kdo si zvolí první variantu, tak je-li s ním vše v pořádku, bude dozajista znechucen. Snad každá postava, vyjma ochrnutého dědečka, je skutečně zkažená a prohnilá skrz naskrz. Já si vybral variantu číslo dvě a náramně jsem si tento opravdu výtečně zpracovaný a originální příběh užil. Podrazy a křivárny se krásně střídají a přesýpají z jedné postavy na druhou. Nevznikl tak chaosný a nestravitelný guláš, ale právě naopak, vše do sebe krásně zapadalo a navzájem se doplňovalo. Čekal jsem něco zcela jiného a výrazně horšího, ale takovéto překvapení si nechám líbit. Ze začátku tomuto však nic nenasvěčovalo, ale jak se rozjel onen řetězec událostí, tak se již nezastavil až do nečekaného (i když...) konce. Čtyři jasně zasloužené hvězdy uděleny. Velmi chytře natočená tragikomedie, která mě mnohokráte donutila se nad osudy a chováním představených postav pousmát. Přitom ale určitě zamrazí, že tací lidé opravdu žijí a daří se jim dobře, tedy zatím... ()

Reklama

Reklama