Reklama

Reklama

Vojáci. Příběh od Ferentari

(festivalový název)
  • Rumunsko Soldatii. Poveste din Ferentari (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zakřiknutý antropolog a bývalý vězeň se potkávají ve slumech na okraji Bukurešti. Adi píše dizertaci o romské hudbě a najme si Alberta jako průvodce. Z nesourodé dvojice se stane pár čelící překvapivým zákrutám neočekávaného intimního vztahu. Celovečerní debut Ivany Mladenovic čerpá z její dokumentární tvorby a stejně jako Adi sám – autor námětu a představitel hlavní role – využívá autentičnosti ghetta ve Ferentari jako živoucího srdce filmu. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to "volná adaptace" nějakého románu o zkušenostech mladíka v Bukurešti. Tématy jsou zneužívání, chudoba a disfunkční láska. Má to autentickou atmosféru a několik neprofesionálních herců. Najdete zde erotiku, emoce , estetiku a etiku. Pro Mladenoviče je to vypravěčský debut . Vypráví s otevřenou ožehavou jemností. . ()

deizolator 

všechny recenze uživatele

Asi film jak pro koho.. většinu filmu budete sledovat konverzaci, mazlení a vzájemné masáže dvou po sobě se válejících a nepříliš pěkných chlapů v upoceném pelechu. Bohužel hudba tanec ap. maximálně deset minut. ()

Reklama

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Zatím největší bomba celého Febiofestu 2018, těžko říct, zda lze něco takového ještě vidět:-) Pochválit lze mj. také skvělý titulkový překlad do češtiny. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama