Reklama

Reklama

Vojáci. Příběh od Ferentari

(festivalový název)
  • Rumunsko Soldatii. Poveste din Ferentari (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zakřiknutý antropolog a bývalý vězeň se potkávají ve slumech na okraji Bukurešti. Adi píše dizertaci o romské hudbě a najme si Alberta jako průvodce. Z nesourodé dvojice se stane pár čelící překvapivým zákrutám neočekávaného intimního vztahu. Celovečerní debut Ivany Mladenovic čerpá z její dokumentární tvorby a stejně jako Adi sám – autor námětu a představitel hlavní role – využívá autentičnosti ghetta ve Ferentari jako živoucího srdce filmu. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

deizolator 

všechny recenze uživatele

Asi film jak pro koho.. většinu filmu budete sledovat konverzaci, mazlení a vzájemné masáže dvou po sobě se válejících a nepříliš pěkných chlapů v upoceném pelechu. Bohužel hudba tanec ap. maximálně deset minut. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Zatím největší bomba celého Febiofestu 2018, těžko říct, zda lze něco takového ještě vidět:-) Pochválit lze mj. také skvělý titulkový překlad do češtiny. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to "volná adaptace" nějakého románu o zkušenostech mladíka v Bukurešti. Tématy jsou zneužívání, chudoba a disfunkční láska. Má to autentickou atmosféru a několik neprofesionálních herců. Najdete zde erotiku, emoce , estetiku a etiku. Pro Mladenoviče je to vypravěčský debut . Vypráví s otevřenou ožehavou jemností. . ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama