Reklama

Reklama

Méďa a lumíci

(seriál)
  • Česko Grizzy a lumíci (festivalový název) (více)

Série(3) / Epizody(236)

Obsahy(1)

„Hodného“ medvěda trápí parta rozjívených hlodavců... Dům lesníka je jediným místem lidské civilizace uprostřed nezkrocené divočiny v rozsáhlé přírodní rezervaci v Kanadě. Když je lesník pryč, medvěd jménem Grizzy cítí, že lesníkův dům je jeho teritorium, vzhledem k tomu, že medvědi stojí na vrcholu potravního řetězce. Poté, co se Grizzy dostane dovnitř domu, využívá všech tamních moderních vymožeností, včetně pohodlné pohovky, klimatizace a plně vybavené kuchyně. Není však sám, protože v době jeho nepřítomnosti obývá rangerův dům také skupina malých tvorů zvaných lumíci. Protože Grizzy a lumíci nejsou natolik civilizovaní, aby spolu mohli žít v míru, nastává atmosféra šílenství, když se obě strany snaží navzájem přebít svými triky. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotím podľa intenzity smiechu najmladšieho synovca, takže priemer. Grafika pekná príbehy pravdepodobne priemerné... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Grizzly, ktorý je nasťahovaný v poľovníckom zrube si nevie poradiť s parazitmi v podobe drobných morčiat. Ja odsudzujem podobné veci k zániku ale môj 5 ročný syn si to neskutočne ide a páči sa mu to a teda ako sa hovorí "účel svätí prostriedky".75% ()

Galerie (602)

Reklama

Reklama