Reklama

Reklama

Rangers na vodě

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 1995, 30 min

Režie:

Vojtěch Fatka

Obsahy(1)

Letní recitál populární skupiny Rangers v malebném prostředí Vranovské přehrady. Jak už název napovídá, vystoupení se odehrává na plovoucím pontonu na vodě a vytváří tak ojedinělou atmosféru. Jen těžko lze spočítat hity, které za svou dlouholetou kariéru interpretovala skupina Rangers, většinu z nich však v jejich živém vystoupení samozřejmě zazní. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co tato otravná kapela - divný sen z normalizačních časů dělá teď. Ale už v roce 1995 měla zjevně dost...Myslím, že zítřejší dopolední koncert Vejvodovy kapely s Josefem Zímou na ČT mě jako hudebního fanouška bude bavit propastně více než toto... ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Ať se to někomu líbí, nebo ne tato otravná kapela tu prostě byla, je a doufám, že ještě dlouho bude. Navíc tento koncert na parníku na břehu Vranovské přehrady patří k těm povedenějším. Rangers ještě s Veisserem (odešel 1999) a Dufkem (trag. zahynul 2005) zahráli spoustu hitů jako Král silnic, Běží voda běží, 500mil, Zvedněte kotvy, Vysočina. Tak nechte mě plout a Rangers kdykoliv. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taková zvláštní záležitost. Ty písničky nestárnou (obzvláště některé), jsou to klasiky, což uznávám i já odkojený odlišným druhem zábavy. Bohužel Rangers, Plavci, nebo jak chcete, měli své nejlepší roky dávno za sebou a jejích bývalá sláva dávno nabrala formu polní trávy. Navíc, tam pánové stojí jako zástup špatně vyřezaných apoštolů.....ani plovoucí ponton je nikterak nerozhoupal. Já vím, že od Milana Dufka, Jiřího Veissera a dalších nemůžu čekat "moon walking" nebo kostýmy zapůjčené z Madonnina šatníku, ale celé to až příliš působí dojmeme vesnického revivalu hrajícím v sobotu večer na místním fotbalovém hřišti a tak "už vyplouvá loď John B, okamžik malý jen, než poplujem dál, nechte mě plout, tak nechte mě plout, nechte mě plout, tak nechte mě plout, sil už málo mám, tak nechte mě plout". ()

Reklama

Reklama