Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios

(seriál)
  • USA Exploring Movie Studios: Warner Bros. Studios
všechny plakáty
Celý film
Česko, 2017, 37 min (Minutáž: 7–12 min)

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (průvodce), Tereza Srbová (průvodce), Martin Pomothy (průvodce)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Exkluzivní 4-dílný doku-seriál ČSFD.cz z kalifornských Warner Bros. Studios. Zakladatel ČSFD.cz Martin Pomothy a česká herečka Tereza Srbová procházejí ve studiích místy, které je možné vidět na turistické prohlídce s průvodcem, ale není povoleno na nich natáčet. Jejich průvodcem je nejlepší z průvodců Warner Bros. Studios, americký herec a moderátor John Kourounis. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze uživatele Ivo k tomuto seriálu (2)

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios (2017) 

"Tak lidičky, nám se to tady s váma hrozně líbilo... a nashopovali jsme si tu i spoustu supa souvenýrů (jak můžete vidět v našich naditých warnerkauflandových taškách) - yeah, ok, grejt, yeah" . Po zhlédnutí tohoto vysoce uměleckého díla se stále tak nějak nemůžu zbavit dojmu že pan "režisér" si možná trošku spletl tento web se svým osobním facebookovým profilem ? :) Ale pozor - jak jsem se z kuloárních informací právě dozvěděl, toto video se už údajně objevilo i v předběžných nominacích na Oszkara ! Ale když to zase srovnám s tím výletem na Kokořín ... Jinak asi těžko ještě něco dodat k verbalově zcela vyčerpávající anál lytické recenzi :) Snad jen - Hamarosan találkozunk a Disneyland-ban ! ()

Jakékoliv náměstí & Venkovní lokace (2017) (E01) 

Hned první vteřina a hrubka v titulcích: "CSFD and Martin Pomothy presents" ... Být světový není snadné ... Správně by možná mělo být: "CSFD és Martin Pomothy bemutatnak" :) Je to prostě běžná turistická atrakce, kam chodí tisíce návštěvníků denně, kteří vidí a slyší úplně to samé co se natočilo v tomto "unikátním jedinečném dokumentu" ... a co tam 365x do roka beze změny omílají všichni ti místní průvodci atd. jenom pravda (a chválabohu) bez toho bonusového jednoslabičného náhodného přibekávání pana "režiséra" v duetu s jeho oslnivou oškarovou kolegyní :) Taky jsme tam byli ...i video natočili ... (což není žádný problém), jen nás nenapadlo z toho udělat významnou událost česko-slovensko-maďarského významu ... škoda :) ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama