Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Orlando Mieli (Claudio Santamaria) je architekt, kterého opustila manželka se svým německým milencem. Zůstal sám i se dvěma dospívajícími syny a psem, který pokaždé, když zazvoní zvonek, zoufale očekává svoji paničku. Orlando pracuje v architektonickém studiu se svým bratrem Pietrem (Alessandro Roja), ale na práci se vůbec nesoustředí. Jednoho dne zapomene na důležitou schůzku, kterou mají společně ohledně přestavby jednoho domu. Na schůzku nakonec dorazí s velkým zpožděním kvůli mnoha dalším nepředvídatelným situacím (např. jeho auto bylo odtaženo, protože zaparkoval na místě pro vozíčkáře). Zde se Orlando setkává s Angelicou Camilli (Claudia Pandolfi), jeho novou klientkou, vdovou se dvěma dcerami (dvojčaty), jež se chystá znovu vdát za svého přítele. Schůzka však skončí katastrofou a Angelica se rozhodne najít si jiného architekta. Pietro ve snaze pomoct doporučí Orlandovi lekce tanga, které shodou okolností navštěvuje i Angelica. Zde se naši aktéři znovu setkají a zdá se, že mezi nimi přeskočí jiskra. Příběh o tom, jak se dospělí, tak i děti ve svém životě snaží zorientovat a najít rovnováhu a štěstí. (strobl.r)

(více)

Recenze (1)

strobl.r 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie o mezilidských vztazích v italských rodinách. Někdo by mohl říct, že se jedná o italskou telenovelu, ale pokus chcete na chvíli vypnout a o ničem nepřemýšlet, naprosto ideální. Obvykle v tomto typu seriálů herci jen přehrávají, ale tady mám pocit, jako by herci svoji roli skutečně žili. Jednotlivé epizody mají vcelku uzavřený konec, takže se nejedná o seriál, který by nutil vše shlédnout jedním dechem. Za mě 4+. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • První série, kterou zrežírovali Riccardo Milani a Francesco Vicario, obsahující 24 epizod, byla odvysílaná během 12 večerů od 8. října do 17. prosince 2015 v TV Sorrisi e Canzoni. (strobl.r)

Reklama

Reklama