Reklama

Reklama

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh zložený z malých príbehov, smutných, ale nejako sa mu nepodarilo vzdbudiť vo mne potrebné emócie. Nič zaujímavé, výnimočné. Nezaujímavé a nezáživné. Nuda. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo veľmi dobré, ale to spracovanie mi veru absolútne nezapasovalo. Neviem aký bol zámer Arvinda Sastriho, ale miestami mi to prišlo ako nejaká absurdná dráma, v ktorej bolo konanie postáv pre mňa dosť nepochopiteľné a celé to bolo akoby prikryté rúškom tajomstva. Proste to bolo celé akési divné, nevýrazné a akoby bez nejakého určitého vyústenia deju. Námet zostal v úzadí a dopredu prenikla podivná afektivita mužských postáv. ()

Reklama

goauld

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, že napíši takovýto komentář k filmu. Takže jdeme na to... Film to zajistě určité kvality má, taktéž i délka je volena vhodně. O dramatické chvilky není nouze což dává tušit pětice (nebo čtveřice?? ono to z toho obrázku není tak snadné poznat, bo je poměrně malý) hlavních protagonistů, kteří mají kupodivu stejné jména !! (nebo to jsou vícerole... těžko říct). Na druhou stranu - točit film, kde režisér, scénárista, střihač a herci jsou jeden .... to věru musí být přímo nadlidský výkon :-). Vzhledem k tomu, že se jedná o indický snímek - nemusí padnout do noty každému, takže budto si řeknete - bylo to dobrý, nebo.... že jsem se na ten snímek vůbec díval, když ani na CSFD není popis o čem to vlastně je! ... A JSME U JÁDRA PUDLA: Prosím tímto VŠECHNY PRVNÍ recenzenty, aby (v případě, že editor CSFD k filmu nedá ani strohý popis) alespon ve své recenzi popsali o čem daný film je. Případní zájemci pak alespon vědí na čem jsou a navíc - dle recenze - zváží, zda daný film je pro ně určen, či nikoliv... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika lidí zamotaných do sebe. Žel mi tam vůbec nikdo nepřišel jako zajímavá postava, či že by jejich osud ve mě vzbudil jakékoliv souhlasné pocity. Určitě bych vyzdvihl herečku Matangi Prasan, na které jsem úplně visel očima, vždy a kdykoliv, když jsem ji uviděl. Dá se říci, že pro jisté lidi příběh dopadl dobře, jako v klasickém životě, i když jak se to vezme... A pro jiné... Já můžu být spokojený, že ten hlavní hnusák..., ale to zjistíte, až když se podíváte. Nebylo to špatné, ale klasicky to prostě nepřekročilo svůj vlastní stín. Nic nového, nic zajímavého, prostě to slůvko nic je poměrně výstižné pro tento snímek. Mimo zmiňované herečky, která je asi jediné plus, jsou tyto příběhové slepence celé bídně o ničem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama