Reklama

Reklama

Sting: Live at the Olympia Paris

(koncert)
  • Velká Británie Sting: Live at the Olympia Paris
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2017, 137 min (Alternativní 102 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Stingovo 57th & 9th World Tour se uskutečnilo u příležitosti vydání prvního Stingova rockového alba po více než deseti letech. Koncert, natočený v dubnu 2017 v legendární pařížské Olympii, zprostředkovává impulzivní energii celého alba. Enthusiastická podání nových skladeb včetně chytlavé kytarovky I Can’t Stop Thinking About You nebo téměř hymnické 50 000, stejně jako starších písní The Police nebo skladeb ze sólových alb, ukazují širokou škálu jeho hudebních výrazů a skladatelských vlivů. Stinga doprovází čtyřčlenná kapela v obsazení Dominic Miller (kytara), Rufus Miller (kytara), Josh Freese (bicí), Percy Cardona (akordeon) a vokalisté Diego Navarra a Jerry Fuentes. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Synchronicity II, Spirits in the Material World, Englishman in New York, I Can’t Stop Thinking About You, One Fine Day, She’s Too Good for Me, I Hung My Head, Fields of Gold, Petrol Head, Down, Down, Down, Shape of My Heart, Pretty Young Soldier, Message in a Bottle, Ashes to Ashes, 50 000, Walking on the Moon, So Lonely, Desert Rose, Roxanne / Ain’t No Sunshine, Next to You, Every Breath You Take, Fragile ()

Jan00 

všechny recenze uživatele

Když bych si pustil tento koncert bez vědomí, kdo je interpret, myslel bych si, že se jedná o nějakou partu kluků zkoušející v garáži. Jsem příznivcem Stinga, ale nechápu, že takto zpracovaný koncert pustil do éteru..! Špatně nazvučený koncert, zpěv byl hrozný. Když je něco špatně, tak je to špatně! Je jedno, jestli to je koncert od Madony, Stinga nebo Járy z Prahy. Po druhé skladbě, jsem znechuceně koncert vypnul. Na tomto příkladu je vidět snobizmus lidí ( uvažující, že Sting by přece nemohl hrát a zpívat špatně ). Za mě pouze jedna hvězda a to jen proto, že patří mezi mé oblíbené inerprety! ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama