Reklama

Reklama

Kauzy Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují. (TV Barrandov)

Recenze (50)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup se vypracoval v génia sebestřednosti a TV Barrandov představuje jeden pořad za druhým jen proto, aby se její neomezený vládce z obrazovky už téměř nehnul. Takhle zahleděný do sebe není ani Kim Čong Un a bájný Narcis se stává trapnou postavičkou druhé kategorie. V nejbližší době očekávám vyštípání barrandovského čísla 2 Honzy Musila z jeho pozic, a pak již panu majiteli/ řediteli/ moderátorovi nic nezabrání v přejmenování stanice na Soukup TV. Uznale tleskám! ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Reklama

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup,největší televizní narcis jaký se mohl objevit na obrazovce a ještě k tomu v nejhorší televizní stanici.Připadá mi že Tv Barrandov vysílá z vesmíru jak je tam taková omezenost pořadů a jeden člověk tedy tento egoistický generální ředitel je natolik vytížený že ani neví že vysílá jen úplný televizní odpad jako Soudkyně Barbara,Nebezpečné vztahy a hlavně Kauzy Jaromíra Soukupa,ve kterých je policistou,žurnalistou i soudcem v jedné osobě.Svým jednáním si znepřátelil mnoho vlivných lidí v čele s Bakalou,který i když utekl s Maláčovou do Švýcarska tak má pořád velké mocenské páky a jednou Soukupa za to televizní "chlapáctví" někdo odpráskne. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost velká odvaha a zatím v Česku nikdy nikdo nic takového na veřejnosti a v Tv neřekl,jelikož Český národ jen žgrindá a kecá u piva a někde v ústraní za zády roztahuje svou držku aby neklesl před svými kamarády .A ty opět neověřené spekulace co zde někteří šíří patří ke koloritu české povahy.Barrandov je Soukupova tv a nemá zapotřebí ,aby ho někdo řídil nebo dokonce kontroloval.To snad ne.A slovo že je nastrčený( někým) znamená co?..Zjistěte si fakta a nepište neověřené kecy ,jelikož uvádíte spoustu lidí v nejistotu a omyl a začne se to posléze řetězově šířit a poškozujete tím jakoukoliv osobu. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem na tenhle pořad narazil, koukaje na cizí televizi. Poprvé jsem si myslel, vida dřevěný stojánek s nezřetelnou fotkou vylezlou z levné tiskárny, že chudákovi nepřišel oponent do diskuze. Chvilku jsem se mu smál a pak jsem přepnul. Ale když jsem za čas viděl zcela jiný díl, jehož scéna vypadala naprosto stejně, nemohl jsem se nezaposlouchat. A abych se ujistil, že můj oběd skutečně neobsahoval halucinogeny, našel jsem si ještě několik dílů na internetech. Ne, neobsahoval. On to pan Soukup myslí skutečně vážně. Tedy, pro ty z vás, kteří jste měli štěstí a tohle ještě neviděli: Pan ředitel krouží po do vesela vybarveném studiu kolem jakýhosi dřevěnýho stojánku. Na něm má umístěnou nekvalitní fotku kohosi, kdo je pro dané vysílání veřejný nepřítel. Nebo co. A naprosto bravurním způsobem, útočícím uboze na nízké pudy lobotomistů u obrazovek, se pokouší o jakési vyprávění pohádky. Nebo co. Volitelně je pak příběh proložen dechberoucími grafickými efekty ruky beroucí papíry, dramatická hudba na pozadí... Myslím, že Česká televize je s odpolední pohádkou v troubě a nepomůže ani, že tu samou vysílají na několika kanálech najednou. Tuhle fabulaci prostě nepřebijou. Jen je škoda, že ač ten vševěd ukazuje jakési koláčové grafy, tak dobré chutnání, pokud právě obědváte, nepopřeje. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Některé texty, které obsahuje úvodní znělka, jsou zkopírované z Wikipedie. Text totiž obsahuje šablony, které využívá právě Wikipedie, jako např. [zdroj?] či [2]. (David7)

Reklama

Reklama