Reklama

Reklama

Vlkodlaci třetí říše

  • Velká Británie Werewolves of the Third Reich

VOD (1)

Obsahy(1)

Horor o nesourodé partě vězňů z řad amerických vojáků s přezdívkou „Nebojácná čtyřka“, kteří narazí na výsledky ďábelského experimentů nacistů. (Netflix)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jméno Andrew Jones si vysloužilo čestné místo v mém seznamu nejhorších režisérů, které znám. Zatím jsem toho od něj moc neviděl, ale už teď tuším, že se v něm umístí hodně vysoko. Něco tak ubohého jsem už dlouho neviděl. Nejenže zde zcela ignoruje historické fakta a ohýbá si je dle obrazu svému (protože má na svědomí i samotný scénář), ale ještě má tu drzost většinu svých paskvilů označit za „hororový žánr“. Přitom ten největší horor je ten, se na jeho filmy dodívat vůbec do samotného konce.    Několikrát jsem se musel ujistit, že tohle nemá na svědomí Asylum či Syfy. Fandové hororového žánru vyjdou na prázdno téměř úplně, protože slibovaní vlkodlaci se tu objeví až v závěrečných minutách a to ještě jen na krátký okamžik. Na své konto si nepřidají žádnou oběť a jsou zabiti obyčejnými kulkami do hlavy. Ne nedělám si srandu. Když k tomu připočítám i směšně laciné gumové masky a jednu rádoby proměnu, bylo po velké parádě. Zbytek filmu je totiž spíše jakousi parodií na válečné filmy s nepovedenými komickými vložkami, tupými postavami, hromadou nudných pasáží a spoustou nelogických momentů. Jo málem bych zapomněl na několik prostřelených čel (hlav) s digitální krví.    Mengele a jeho žena Ilsa (Bestie „děvka“ z Buchenwaldu) to byl ale špatný pokus o vtip, stejně jako trapný Hitler nebo přepadení vojenské transportu. Představte si zorané pole a uprostřed cesty pár klád a klacků. Docela by mě zajímalo, kde se ti nacisti schovali, že je nikdo neviděl…Asi nejzajímavější na tom všem byla ona čtveřice vojáků „vězňů“, jenomže ti tu zas až tolik prostoru nedostali. Místo toho sledujeme romanci mezi nechvalně proslulou dozorkyní a jedním z německých vojáků, manželskou krizi – a já si pořád říkal, sakra kde jsou ti slibovaní vlkodlaci…? ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jak píše kaylin, chybí tomu ta historická patina, ale to není ten největší problém. Ono je to totiž příšerně špatné ve všech ohledech. Zvuk hrůzostrašný, herci příšerní přičemž ztvárnění Hitlera patří asi ktomu nejhoršímu, co jsem kdy viděl a vlkodlačí gumové masky jsou k smíchu. Navíc když už má film v názvu vlkodlakam čekal bych, že se tu objeví na víc, než na těch pár minut. Po většinu filmu se tak jedná o mizernou kopírku Panchartů. Už se na tyhle sračky musím přestat dívat. ()

Reklama

Punkey odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, ale tohle jsem neviděl. To je tak špatný.....až je to.....ne, špatný. Horor? Horor to byl sledovat. Kostýmy jak z půjčovny žertovných oděvů a celkový vizuál, pořád jsem čekal, kdy se z toho vyklube porno. To se na (ne)štěstí nestalo. Ztvárnění Hitlera, jakého jsem snad ani neviděl. Mengele s přízvukem jak z asijského helpdesku a vlkodlaci s gumovými maskami z půjčovny žertovných kostýmů. Někdo měl říct, že to je parodie. Několikrát jsem se i zasmál. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Werewolves of the Third Reich“ – kromě jiného – ukazuje, jak je Andrew Jones neschopný natočit cokoli historického. Jednoduše mu nevěříte, že se snažil natočit film, jenž by se měl odehrávat ve 40. letech 20. století. A to je jen vrcholek ledovce. Tristnost Jonesových filmů se zde projevuje téměř naplno, jediné, co se povedlo, jsou sem ta nějaké triky. Ale jen sem tam. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný béčko hraničící s amatérským filmem. Nadšenci do 2WW si zřejmě splnili nějaký svůj zvrhlý sen za použití těch největších nacistických zrůd, jaké můžete najít. Herci, kteří to brali naprosto až fanaticky vážně, zejména ti, kteří hráli nacisty. Místy jsem nevěřil vlastním očím a nevěděl jsem, jestli se smát, nebo to vypnout! Film není určitě pro lidi, kteří mají veliké očekávání. Musíte to brát tak, jak to je...*Za Ilse Koch, Buchenvaldskou děvku *Za Hitlera *Nechutnej Mengele a celkově dobře slizcí důstojníci SS *za pobavení, zejména za ty pistolky a vlkodlaky ha ha ha ..... P.S. Je to opravdu tak špatné, jak naznačuje celkové hodnocení? Ne, je to mnohem horší! Nicméně místní oborníci by zřejmě z rozpočtu pár tisíc dolarů prdelí vykouzlili i 100kg zlatý hovno co umí svítit na tlesknutí a voní jako jahody.... Podobné filmy: Nacisté ve středu země, Iron Sky, Mrtvý sníh..... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V reálném životě pracoval Josef Mengele (Neville Cann) v Osvětimi, zatímco Ilse Koch (Suzie Frances Garton), jak naznačuje její přezdívka „Buchenwaldova děvka“, pracovala v Buchenwaldu. Nikdy nebyli manželé, jak je ztvárněno ve filmu. Ilse manžel Karl-Otto Koch byl velitelem Buchenwaldu. V roce 1941 byl převelen do tábora Majdanek, ale Ilse zůstala v Buchenwaldu. (Untentrauer)

Reklama

Reklama